Skip Navigation
Skip Sidebar
Westfries Museum

Westfries Museum

Gemeinnützig

Über

Het Westfries Museum in Hoorn vertelt verhalen over de zeventiende eeuw. Over handel en rijkdom, maar ook over de keerzijde van deze geschiedenis, armoede, ongelijkheid en het slavernij verleden ...

Kultur und KunstBildungPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie
Westfries Museum

Über Westfries Museum

Het Westfries Museum in Hoorn vertelt verhalen over de zeventiende eeuw. Over handel en rijkdom, maar ook over de keerzijde van deze geschiedenis, armoede, ongelijkheid en het slavernij verleden.
Naast de vaste expositie zijn er wisselexposities met thema's die hierop aansluiten. Speciaal voor de laatste wisselexpositie, voordat het museum gaat sluiten voor de grote verbouwing, zoeken wij een flink team extra vrijwilligers om ons tijdelijk te helpen. Sluit je aan bij ons enorm gezellige en informele team! Wij bieden geen vergoeding, maar organiseren trainingen, leuke informatie bijeenkomsten, een BBQ en een uitje en dat soort activiteiten en vergeten ook je verjaardag niet! Daarnaast houden we je natuurlijk op de hoogte van toekomstige mogelijkheden na dit project.

Speciaal voor de expositie Hoge Luchten, met schilderijen van het Rijksmuseum die loopt vanaf 6 augustus tot en met 27 november, zoeken wij projectvrijwilligers die het leuk vinden om met mensen om te gaan, verhalen te vertellen en bij te dragen aan toegankelijkheid en beleving van een museumbezoek. Elk uur op vaste tijden gaat een speciaal Hoge Luchten team een beleving bieden bij verschillende schilderijen.

Je gaat samenwerken met Annemarie Pothaar de Programmanager Publiek van het museum en je krijgt een leuke training met aandacht voor verhalen, beleving, zintuigen en bezoekers met een hulpvraag.

Fotos