Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten ...

Kultur und KunstGemeinschaft und Familie
Teilen Sie

'Nachtuiltjes'

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
UnterstützungsarbeitStewardingSoziale Kontakte
Kultur und KunstGemeinschaft und Familie
Aktie Gelegenheit
Vereniging Het Stadshuus
#39687
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Vereniging-Het-Stadshuus/Moglichkeiten/Nachtuiltjes/39687, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Ben jij iemand die je 's avonds het prettigst voelt en vooral actief is in de avonduren? Dan maakt het Stadshuus in Lochem graag kennis met jou!

Detaillierte Beschreibung

Wij zijn op zoek naar ‘nachtuiltjes’ die tijdens de avonduren van 19.00 – 22.30 uur aanwezig willen zijn als gastvrouw of gastheer. 


In het Stadshuus vinden ook in de avond de nodige activiteiten plaats, zoals bridge, volksdansen, diverse cursussen etc. Voor de organisatoren en gasten van deze activiteiten ben jij het aanspreekpunt, zorg je voor koffie, thee, een glaasje wijn, bier of fris. Je zorgt ervoor dat de gehuurde ruimtes klaar zijn voor gebruik en dat ze ook netjes worden achtergelaten.


Wat bieden wij

Vereniging het Stadshuus biedt je een prachtige vrijwilligerswerkplek in het hartje van Lochem. Je komt in een gezellig en enthousiast team terecht, waarbij we er samen voor gaan. Je krijgt een goede inwerkperiode en als je dat wil, bieden we je ook cursussen en trainingen aan. Wij willen de binnenstad aantrekkelijker maken en bijdragen aan een vitale Lochemse samenleving. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!!

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Vereniging Het Stadshuus

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem. Naast het beheer van het pand neemt Het Stadshuus zelf ook initiatieven voor activiteiten en evenementen.

Bemerkungen