Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten ...

Kultur und KunstGemeinschaft und Familie
Teilen Sie

Gastheer/ gastvrouw

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
EmpfangsdameStewardingSoziale Kontakte
Gemeinschaft und Familie
| 10 Flecken links.
Aktie Gelegenheit
Vereniging Het Stadshuus
#30219
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Vereniging-Het-Stadshuus/Moglichkeiten/Gastheer-gastvrouw/30219, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Zorg jij dat iedereen zich thuisvoelt in de 'huiskamer' van Lochem?

Detaillierte Beschreibung

Als gastheer of gastvrouw houdt je van gezelligheid en een leuk gesprek. Je geeft ook informatie, wijst mensen de weg. Je hebt een belangrijke taak als een van de gezichten van het Stadshuus. Dat doe je met vele leuke collega's samen.

Vind je het leuk om gasten te ontvangen, koffie of thee te verzorgen en soms lunches en bezoekers te woord staan? Dan is de functie van gastvrouw of gastheer misschien iets voor jou!

 

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

| 10 Flecken links.
Aktie Gelegenheit

Über Vereniging Het Stadshuus

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem. Naast het beheer van het pand neemt Het Stadshuus zelf ook initiatieven voor activiteiten en evenementen.

Bemerkungen