Skip Navigation
Skip Sidebar

Upcycllingday

Soziales Unternehmen

Über

Duurzame en circulaire initiatieven staan bij veel gemeenten hoog op de agenda. Maar bent u ook al bekend met Upcycling, en Upcyclingday?!

Upcycling is een vorm van recycling waarbij het product ...

Umwelt und NachhaltigkeitGemeinschaft und FamilieArmutsbekämpfung
Teilen Sie

Über Upcycllingday

Duurzame en circulaire initiatieven staan bij veel gemeenten hoog op de agenda. Maar bent u ook al bekend met Upcycling, en Upcyclingday?!

Upcycling is een vorm van recycling waarbij het product wordt verwerkt tot één of meerdere nieuwe producten. Het uitgangspunt bij upcyclen is dat de kwaliteit van de producten niet omlaag gaat, maar zelfs nog beter wordt. Upcycling is duurzamer dan recycling.

Upcycling Day is een gezellige dag waarop mensen hun spulletjes aan de straat zetten.
Geïnteresseerden kunnen de spulletjes gratis meenemen.

Wij bieden gemeenten en vrijwilligers de tools om een succesvolle Upcyclingday te organiseren.

In het kort: wij bieden gemeenten en vrijwilligers een professioneel marketing- en organisatiepakket om succesvol een Upcyclingday te organiseren. Ons pakket is scherp van prijs, kwalitatief hoogwaardig, tijdbesparend, én bovendien duurzaam!

Het concept van Upcyclingday dat wij aan uw gemeente aanbieden is:
• goed voor het milieu;
• goed voor de portemonnee;
• educatief voor kinderen;
• zorgt voor verbinding;
• brengt vreugde!

Wij merken dat veel gemeenten erg enthousiast zijn over ons concept, maar niet de capaciteit hebben om e.a. de organiseren. Wil jij deze leuke dag organiseren? Je verkrijgt dan toegang tot ons organisatie pakket waarin alle stappen staan. Ook zijn marketing filmpjes, standaardbrieven, redactionele artikelen etc etc allemaal al voor je gemaakt. Ook is er een uitgebreide presentatie zodat je precies weet hoe alles werkt.

Als we besluiten samen te werken dan zullen wij jouw gemeente benaderen om de Upcyclingday te betalen, en tevens zullen wij hen vragen om een vrijwilligersbijdrage.

Fotos