Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en ...

Ausländische Hilfe und KatastrophenhilfeKinder und JugendlicheBildung
Qualität der BildungMenschenwürdige Arbeit und WirtschaftswachstumKeine Armut
Teilen Sie

Über Stichting Terre des Hommes Winkels

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders van kinderuitbuiting is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op en blijft zich samen met haar lokale partners inzetten voor een wereld zonder kinderuitbuiting. De United Nations Convention on the Rights of the Child vormt de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid.
Bijna 1700 vrijwilligers zetten zich in de meer dan 40 Terre des Hommes winkels in Nederland actief in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen. Onze winkels maken donaties mogelijk in verschillende vormen: van het geven van spullen, het kopen van spullen én in het geven van uw tijd.
De opbrengst van onze winkels, gaat naar onze projecten. Met onze winkels zorgen we ervoor dat spullen die niet meer gebruikt worden, weer goed terecht komen.

Kürzlich hinzugefügt Möglichkeiten

Terre des Hommes zoekt enthousiaste winkelvrijwilligers voor winkel in Hilversum
Organisationsrolle · 4-8 Std./Woche
Hilversum
Terre des Hommes zoekt enthousiaste winkelvrijwilligers voor winkel in Hilversum
Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste winkelvrijwilliger draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie.Geschrieben von Stichting Terre des Hommes Winkels
Terre des Hommes zoekt enthousiaste winkelcoördinator voor winkel in Hilversum
Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Hilversum
Terre des Hommes zoekt enthousiaste winkelcoördinator voor winkel in Hilversum
Heb je oog voor de verkoop en presentatie van mooie tweedehands spullen? Ben je een echte verbinder en mens- en klantgericht? Dan zijn we op zoek naar jou!
Geschrieben von Stichting Terre des Hommes Winkels

Fotos