Skip Navigation
Stichting Seniorenplatform Enschede

Über Stichting Seniorenplatform Enschede

Wij zetten ons in voor de senioren binnen Enschede op het gebied van zorg, welzijn en wonen.
Het Seniorenplatform is opgericht op 4 juni 2018 als opvolger van het Plaatselijk Overleg Ouderenbonden (POOB). In het POOB werkten de 3 ouderenbonden ANBO, KBO en PCOB intensief samen om de belangen van senioren in Enschede te behartigen. Er was behoefte aan verbreding, verdieping en meer deskundige inbreng.

Het Seniorenplatform bestaat uit ouderenbonden, seniorenorganisaties en geïnteresseerde- , deskundige senioren op persoonlijke titel. Het bestuur van het Seniorenplatform bestaat uit max 10 leden, die 4x per jaar bij elkaar komen.
Naast het bestuur zijn er werkgroepjes actief en wordt er zo veel mogelijk samengewerkt met organisaties op het gebied van zorg, welzijn, wonen, woonomgeving en vervoer.

Het Seniorenplatform zoekt nadrukkelijk de verbinding, probeert de voorlichting en informatie aan ouderen hierdoor te verbeteren en de participatie te bevorderen.

Kürzlich hinzugefügt Möglichkeiten

Wil jij iets betekenen voor de senioren in Enschede?
Aufgabe · 2-4 Std.
Enschede
Wil jij iets betekenen voor de senioren in Enschede?
Sluit je dan aan bij het Seniorenplatform. Samen met andere senioren betekenisvol bezig te zijn voor de senioren in Enschede.Geschrieben von Stichting Seniorenplatform Enschede

Fotos


Deedmob balloon
© Deedmob, B.V.