Skip Navigation
Skip Sidebar
Ririro

Ririro

Schule

Über

Ririro.com/nl/ is op een missie om alle kinderen ter wereld gratis en zonder advertenties sprookjes te laten lezen, luisteren en printen. In Nederland hebben we momenteel 125 sprookjes waar momenteel ...

Teilen Sie

Über Ririro

Ririro.com/nl/ is op een missie om alle kinderen ter wereld gratis en zonder advertenties sprookjes te laten lezen, luisteren en printen. In Nederland hebben we momenteel 125 sprookjes waar momenteel zo'n 300 kinderen per dag van genieten. Maar dit is nog maar het begin! Er zijn duizenden prachtige oude verhalen die het leven en de fantasie van onze kinderen kunnen verrijken. Denk aan de fabels van Aesop, de Griekse mythologie, de Noorse sagen, de verhalen van Andersen, Grimm, Perrault, Hanna Diyab, de Afrikaanse volksvertellingen, de Indiase sproken en nog veel meer. Wij werken er elke dag hard aan, om al deze schitterende verhalen in passende vorm op onze site te zetten, zodat zoveel mogelijk kinderen hiervan kunnen genieten en hier kunnen we veel hulp bij gebruiken.

Het werk is volledig flexibel en vrijblijvend, dus lijkt het je leuk om af en toe een tekst vanuit het Engels naar het Nederlands te vertalen of een tekst vanuit het Nederlands of Engels naar het Arabisch, Pools, Turks of welke andere taal dan ook, alle bijdrages zijn ontzettend welkom. Al het werk is in principe op vrijwillige basis, maar als blijk van dank betalen we voor elke bijdrage het symbolische bedrag van €1 in de cryptocurrency Nano. Tot slot kan het werk vanuit huis gedaan worden.