Skip Navigation
Skip Sidebar
PlusBus Weesp

PlusBus Weesp

Gemeinnützig

Über

De PlusBus Weesp bestaat uit een groep van ongeveer 30 vrijwilligers. Zij organiseren uitjes voor ouderen in klein groepsverband. We hebben een programmateam die alles uitwerkt, reserveert en het ...

WohlbefindenÄltere Personen
Gute Gesundheit und WohlbefindenReduzierte Ungleichheiten
Teilen Sie
PlusBus Weesp

Über PlusBus Weesp

De PlusBus Weesp bestaat uit een groep van ongeveer 30 vrijwilligers. Zij organiseren uitjes voor ouderen in klein groepsverband. We hebben een programmateam die alles uitwerkt, reserveert en het programmaboekje maakt. Het kantoorteam beantwoordt de telefoon en reserveert de uitjes voor onze gasten. De chauffeurs en begeleiders zijn vrijwilligers die ervoor zorgen dat ouderen een fijne invulling hebben van hun dagje weg. Doelstelling is de eenzaamheid te verminderen en de sociale contacten te bevorderen dmv een dagje weg met de PlusBus.

Activiteiten
Er worden uitjes en activiteiten georganiseerd met onze eigen bus waarin we 7 gasten mee kunnen nemen. Daarnaast gaan er bij ieder uitstapje een chauffeur en begeleider mee. We gaan bijvoorbeeld naar een tuincentrum, een dagje naar een museum, een bezoek aan een concert etc. Dit alles in combinatie met een gezamenlijke lunch wat de dag compleet maakt!

Fotos