Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Istia kinderopvang Wageningen verzorgd zowel bij het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang een liefdevolle, huiselijke en uitdagende omgeving. Natuurlijke materialen en biologische voeding, ...

GesundheitWohlbefindenKinder und Jugendliche
Gute Gesundheit und WohlbefindenQualität der BildungLeben an Land
Teilen Sie

Über Istia Kinderopvang Wageningen

Istia kinderopvang Wageningen verzorgd zowel bij het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang een liefdevolle, huiselijke en uitdagende omgeving. Natuurlijke materialen en biologische voeding, een goed voorbeeld dat nagebootst kan worden, leven en werken vanuit een dag-, week,- en jaarritme, geborgenheid, veiligheid en verbondenheid staan hierbij centraal.

KDV de Zwanekindjes en BSO het Zwanenest huizen in het nieuwe pand van Vrijeschool De Zwaneridder. De mooie en lichte ruimtes zijn met aandacht, en verzorgd ingericht. Het speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals wol, katoen en hout.

Onze Buiten BSO de Zwaneridders gaan dagelijks op avontuur naar de buitengebieden, zoals de uiterwaarden en het bos, waar van alles valt te ontdekken.

Kürzlich hinzugefügt Möglichkeiten

Fietshulp en extra hulp voor Buiten-BSO Istia-Wageningen
Organisationsrolle · 3-6 Std./Woche · Ab 14 Mai 2024
Wageningen
Fietshulp en extra hulp voor Buiten-BSO Istia-Wageningen
Buiten-BSO de Zwanenest (voor kinderen va. 7 jaar) zoekt een vrijwilliger voor op de groep, die ook op eigen fiets mee kan fietsen naar de buiten speellocaties.Geschrieben von Istia Kinderopvang Wageningen

Fotos