Skip Navigation
Skip Sidebar
Het Goed Venlo

Het Goed Venlo

Gemeinnützig

Über

De missie van Het Goed is werk maken van hergebruik en werk maken van werkgelegenheid. Dit bereiken we door gebruikte spullen een tweede leven te geven. Alle gebruikte spullen die dagelijks bij onze ...

Umwelt und Nachhaltigkeit
Teilen Sie
Het Goed Venlo

Über Het Goed Venlo

De missie van Het Goed is werk maken van hergebruik en werk maken van werkgelegenheid. Dit bereiken we door gebruikte spullen een tweede leven te geven. Alle gebruikte spullen die dagelijks bij onze kringloopwarenhuizen binnenkomen, sorteren we zorgvuldig. Het gaat om producten als kleding, dekens, schoenen, huisraad, meubels, fietsen, speelgoed, boeken en elektronica.

Wat levert dat eigenlijk op? Heel veel, kunnen we je vertellen. In totaal zamelen we elk jaar 20 miljoen kilo textiel en huisraad in. Ruim 80 procent daarvan wordt hergebruikt. Het grootste deel verkopen we in onze 26 vestigingen. Voor de spullen die niet meer te verkopen zijn, zoeken we andere oplossingen. Dat zijn bijvoorbeeld producten die kapot zijn of versleten. Zo bekijken we of onderdelen nog wel te gebruiken zijn. En als het gaat om textiel, kijken we of dit verwerkt kan worden, zodat nieuwe producten kunnen worden gemaakt.

Fotos