Skip Navigation
Skip Sidebar

Groninger Forum

Gemeinnützig

Über

Het Groninger Forum zoekt vrijwilligers
Voor onze bibliotheekvestigingen in de wijken Selwerd, Beijum, Vinkhuizen, Lewenborg, Hoogkerk en De Wijert zijn we op zoek naar enthousiaste gastvrouwen en ...

Bildung
Teilen Sie

Über Groninger Forum

Het Groninger Forum zoekt vrijwilligers
Voor onze bibliotheekvestigingen in de wijken Selwerd, Beijum, Vinkhuizen, Lewenborg, Hoogkerk en De Wijert zijn we op zoek naar enthousiaste gastvrouwen en -heren (op basis van vrijwilligheid en uren in overleg). Maak jij gemakkelijk contact, ben je flexibel, digitaal vaardig, zelfstandig en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan zoeken we jou!

Wat ga ik doen?
Als gastvrouw/-heer ben jij hét gezicht voor onze bezoekers. Je ontvangt hen gastvrij en je beantwoordt allerlei vragen. Je helpt ze bij de uitleenautomaten, printers en computers en onze online catalogus. Je helpt bij het verwerken van boeken, ondersteunt bij allerlei activiteiten en zorgt ervoor dat de wijkvestiging er tip top uitziet.

Wat krijg ik terug?
Naast leuke collega's én de mogelijkheid om veel te leren, krijg je mooie Groninger Forum voordelen zoals korting op ons cursusaanbod én natuurlijk een kerstpakket.

Fotos