Skip Navigation
Skip Sidebar

Zorgboerderij Erve Knippert

Soziales Unternehmen

Über

Ouderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking ondersteuning bieden, zodat men zo lang mogelijk zelfstandig kan wonen. We willen graag de ouderen een zinvolle en prettige dag bezorgen ...

GesundheitÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie

Kok op zorgboerderij

Organisationsrolle · 4-8 Std./Woche
Hulstweg 11, 7482 RW Haaksbergen, Nederland
VerpflegungBegleiten vonSoziale Kontakte
GesundheitÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
| 2 Flecken links.
Aktie Gelegenheit
Zorgboerderij Erve Knippert
#55578
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Zorgboerderij-Erve-Knippert/Moglichkeiten/Kok-op-zorgboerderij/55578, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Koken op een zorgboerderij voor ouderen met een beperking.

Detaillierte Beschreibung

We zijn op zoek naar een kok voor het koken van warme maaltijden op onze zorgboerderij. Iedere doordeweekse dag worden de warme maaltijden die de deelnemers tussen de middag eten, zelf gekookt, het liefst met verse zelfgekweekte biologische groenten. Meestal wordt er een soepje vooraf gegeten, daarna een hoofdgerecht en een toetje als afsluiting.

Deelnemers helpen graag mee in de voorbereiding, zoals het schoonmaken en snijden van de groenten. Dit is een leuke en zinvol onderdeel van de dagbesteding.

Affiniteit met ouderen met een beperking is daarom wenselijk.

Anreise

| 2 Flecken links.
Aktie Gelegenheit

Über Zorgboerderij Erve Knippert

Ouderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking ondersteuning bieden, zodat men zo lang mogelijk zelfstandig kan wonen. We willen graag de ouderen een zinvolle en prettige dag bezorgen. Werkzaamheden die men op de boerderij kan doen zijn b.v. dieren verzorgen, moes- en siertuin verzorgen, helpen met groente snijden en tafel dekken voor warme maaltijden, wandelen in het buitengebied, melk halen, enz.

Bemerkungen