Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, ...

Ältere PersonenWohlbefindenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie

Samen op pad? Gezellig toch!

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Kwartellaan 19, 1602 PV Enkhuizen, Nederland
Im FreienSoziale Kontakte
WohlbefindenPersonen mit Behinderungen
1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Kwartellaan
#55361
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/WilgaerdenLeekerweideGroep2/Moglichkeiten/Samen-op-pad-Gezellig-toch/55361, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Samen op pad, wie wil dat nu niet? Meld je je aan als bezoekvrijwilliger?

Detaillierte Beschreibung

Nanda, begin 30 wordt door haar omgeving omschreven als vriendelijk, open, sociaal en aanhankelijk. Ze houdt van haken en kijkt graag televisieseries.


Ze zou het ontzettend leuk vinden om, zo ongeveer een keer per maand, samen met een lieve vrijwilliger leuke dingen te ondernemen, gezellig te winkelen, naar de bioscoop te gaan of ergens gezellig iets te drinken.


Voor Nanda is het belangrijk dat zij zich gehoord en gesteund voelt. Ben jij die lieve, geduldige en positief ingestelde vrijwilliger die haar gezellig mee op pad neemt en een luisterend oor biedt? Twijfel niet langer en meld je snel aan als bezoekvriend(in), Nanda kijkt uit naar je komst!


Samen is veel leuker dan alleen!


Cliënten WilgaerdenLeekerweideGroep

Elke cliënt van WilgaerdenLeekerweideGroep is uniek! De één reageert direct enthousiast en de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De één houdt van gezelligheid, de ander is liever op zichzelf of gaat het liefste erop uit. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt en per woning. De één is volledig zelfredzaam, terwijl de andere ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Wat onze cliënten wel allemaal fijn vinden is persoonlijke aandacht en die aandacht kan jij als vrijwilliger geven aan onze cliënten.


Over VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep. We bieden veel mogelijkheden aan voor vrijwilligerswerk binnen zorg en welzijn: persoonlijke ondersteuning of vriendschap, op een woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding. Wij geloven in vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven. Een uurtje in de week of eens per maand? Samen kijken we naar wat jij te bieden hebt, wat onze cliënten nodig hebben en maken we een mooie match.


Wij bieden

- Attentie jubileum

- Kerstpakket

- Reiskostenvergoeding

- Personeelsvoordeelwinkel

- Verklaring omtrent gedrag

- Vrijwilligersfeest

- Workshops, cursussen, E-Learning modules 

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Anreise

1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit

Über WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Kwartellaan

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Bemerkungen