Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, ...

Ältere PersonenWohlbefindenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie

Kom jij woensdags gezellig koken op de Kroft?

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten · Ab 13 Juli 2022
Kroft, 1687 TZ Wognum, Nederland
PolizeiarbeitVerpflegungSoziale KontakteEinkaufen im Lebensmittelgeschäft
WohlbefindenPersonen mit Behinderungen
1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Kroft
#54823
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/WilgaerdenLeekerweideGroep-locatie-Kroft/Moglichkeiten/Kom-jij-woensdags-gezellig-koken-op-de-Kroft/54823, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Samen boodschappen doen, koken en smullen!

Detaillierte Beschreibung

Op onze locatie de Kroft wonen we met 9 cliënten en houden we van lekker en gezond eten.


Lijkt het je leuk om onze cliënten te helpen met boodschappen doen en samen te koken? Lees dan snel verder.


De wens is om een keer per week op de woensdag samen te koken en te eten, maar een keer per twee of drie weken is ook mogelijk. Daar komen we wel uit. We maken een planning, zodat we voor die woensdagen de bezorgmaaltijden tijdig kunnen afzeggen.


Vanaf een uur of 15.00u ben je van harte welkom op onze locatie. Samen met de cliënt(en) die mee gaat/gaan koken bespreek je wat voor lekkers er gekookt gaat worden en welke boodschappen er eventueel nog gehaald moeten worden.


De groep eet om 17.15u a 17.30u, dit zijn vaste tijden. Uiteraard mag je gezellig mee eten als je dat leuk vindt.


Hou je wel van kokkerellen en vind je het leuk om onze cliënten hierbij te begeleiden? Meld je dan snel aan als Kookvrijwilliger op de Kroft. Gezellig als je komt!


Samen is veel leuker dan alleen!


Cliënten WilgaerdenLeekerweideGroep

Elke cliënt van WilgaerdenLeekerweideGroep is uniek! De één reageert direct enthousiast en de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De één houdt van gezelligheid, de ander is liever op zichzelf of gaat het liefste erop uit. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt en per woning. De één is volledig zelfredzaam, terwijl de andere ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Wat onze cliënten wel allemaal fijn vinden is persoonlijke aandacht en die aandacht kan jij als vrijwilliger geven aan onze cliënten.


Over VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep. We bieden veel mogelijkheden aan voor vrijwilligerswerk binnen zorg en welzijn: persoonlijke ondersteuning of vriendschap, op een woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding. Wij geloven in vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven. Een uurtje in de week of eens per maand? Samen kijken we naar wat jij te bieden hebt, wat onze cliënten nodig hebben en maken we een mooie match.


Wij bieden

- Attentie jubileum

- Kerstpakket

- Reiskostenvergoeding

- Personeelsvoordeelwinkel

- Verklaring omtrent gedrag

- Vrijwilligersfeest

- Workshops, cursussen, E-Learning modules

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Anreise

1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit

Über WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Kroft

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Bemerkungen