Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, ...

Ältere PersonenWohlbefindenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie

Gezellig samen een frisse neus halen?

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Kroft, 1687 TZ Wognum, Nederland
Im FreienSoziale KontakteMit dem Hund spazieren gehen
WohlbefindenPersonen mit Behinderungen
Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Kroft
#57150
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/WilgaerdenLeekerweideGroep-locatie-Kroft/Moglichkeiten/Gezellig-samen-een-frisse-neus-halen/57150, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Gezellig samen een frisse neus halen?

Detaillierte Beschreibung

Voor een jongedame van eind 20, zijn wij op zoek naar een lieve vrijwilliger die samen met haar erop uit wil om een lekker stuk te wandelen of te fietsen. Lekker bewegen in de buitenlucht en nog gezellig ook!


Deze jongedame is gek op honden, dus mocht er een vrijwilliger met hond zijn die dit leest? Geen probleem om de hond mee te nemen tijdens het wandelen. Leuk juist! Ook voor de andere cliënten van de groep. En denk nu als vrijwilliger zonder hond niet dat je je niet kunt aanmelden, want uiteraard zijn alle lieve vrijwilligers van harte welkom!


De wens is om elke week af te spreken, maar eens per twee weken is ook mogelijk. Daar komen jullie met elkaar en het zorgteam wel uit.


Maak jij binnenkort wat tijd vrij voor deze lieve dame? Ze kijkt uit naar jouw komst en heeft haar wandelschoenen al uit de kast getrokken.


Samen is leuker dan alleen!


Cliënten WilgaerdenLeekerweideGroep

Elke cliënt van WilgaerdenLeekerweideGroep is uniek! De één reageert direct enthousiast en de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De één houdt van gezelligheid, de ander is liever op zichzelf of gaat het liefste erop uit. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt en per woning. De één is volledig zelfredzaam, terwijl de andere ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Wat onze cliënten wel allemaal fijn vinden is persoonlijke aandacht en die aandacht kan jij als vrijwilliger geven aan onze cliënten.


Over VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep. We bieden veel mogelijkheden aan voor vrijwilligerswerk binnen zorg en welzijn: persoonlijke ondersteuning of vriendschap, op een woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding. Wij geloven in vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven. Een uurtje in de week of eens per maand? Samen kijken we naar wat jij te bieden hebt, wat onze cliënten nodig hebben en maken we een mooie match.


Wij bieden

- Attentie jubileum

- Kerstpakket

- Reiskostenvergoeding

- Personeelsvoordeelwinkel

- Verklaring omtrent gedrag

- Vrijwilligersfeest

- Workshops, cursussen, E-Learning modules

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Anreise

Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit

Über WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Kroft

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Bemerkungen