Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, ...

WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie

Kom jij helpen bij onze spelletjesmiddag?

Organisationsrolle · 2-3 Std./Woche
Bavohof 1, 1645 VP Ursem, Netherlands
Soziale KontakteSport
WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht
#51374
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Wilgaerden-woonlocatie-De-Rustenburcht/Moglichkeiten/Kom-jij-helpen-bij-onze-spelletjesmiddag/51374, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Word jij onze nieuwe spelletjes vrijwilliger?

Detaillierte Beschreibung

Op onze locatie De Rustenburcht in Ursem wordt elke woensdag van 14.00 uur tot 16.30 uur een spelletjesmiddag georganiseerd.


Er wordt dan fanatiek gesjoeld en/of Rummikub gespeeld door de bewoners.


Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om te begeleiden tijdens deze wekelijkse spelletjesmiddag. Denk bijvoorbeeld aan het klaarzetten en opruimen van het spelmateriaal. Het maken van een gezellig kletspraatje. De vrijwilliger zorgt er ook voor dat de bewoners tussendoor een lekker bakje koffie/thee ingeschonken krijgen.


Ben jij wel in voor een gezellige middag met onze bewoners? Reageer dan snel, ze kijken uit naar je komst.


Samen is veel leuker dan alleen!


Cliënten WilgaerdenLeekerweideGroep

Elke cliënt van WilgaerdenLeekerweideGroep is uniek! De één reageert direct enthousiast en de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De één houd van gezelligheid, de ander is liever op zichzelf of gaat het liefste erop uit. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt en per woning. De één is volledig zelfredzaam, terwijl de andere ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Wat onze cliënten wel allemaal fijn vinden is persoonlijke aandacht en die aandacht kan jij als vrijwilliger geven aan onze cliënten.


Over VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep. We bieden veel mogelijkheden aan voor vrijwilligerswerk binnen zorg en welzijn: persoonlijke ondersteuning of vriendschap, op een woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding. Wij geloven in vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven. Een uurtje in de week of eens per maand? Samen kijken we naar wat jij te bieden hebt, wat onze cliënten nodig hebben en maken we een mooie match.


Wij bieden

- Attentie jubileum

- Kerstpakket

- Reiskostenvergoeding

- Personeelsvoordeelwinkel

- Verklaring omtrent gedrag

- Vrijwilligersfeest

- Workshops, cursussen, E-Learning modules

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Anreise

1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit

Über WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Bemerkungen