Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Versa Welzijn Kinderwerk helpt kinderen bij hun ontwikkeling en ondersteunen ouders hierbij. Versa Welzijn organiseert activiteiten voor verschillende doelgroepen en leeftijden van 4 t/m 12 jaar ...

Kinder und Jugendliche
Teilen Sie

Hulp bij huiswerk (taal, rekenen of boekjes lezen)

Organisationsrolle · 0-2 Std./Woche
Minckelersstraat 71, 1223 RT Hilversum, Nederland
UnterstützungsarbeitBegleiten vonLehreNiederländischLesen und SchreibenPolizeiarbeitJugendarbeitFreundschaftlich
Kinder und JugendlicheBildung
Aktie Gelegenheit
Versa Welzijn Kinderwerk
#29102
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Versa-Welzijn-KInderwerk/Moglichkeiten/Hulp-bij-huiswerk-taal-rekenen-of-boekjes-lezen/29102, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Help kinderen (groep 4-8) met het huiswerk van taal, rekenen, spelling of een spreekbeurt met één op één begeleiding.

Detaillierte BeschreibungWij zoeken een enthousiaste begeleider die het leuk vindt om kinderen te helpen met hun schoolopdrachten of oefenen met lezen en vergroten van woordenschat.


Na de kennismaking spreek je wekelijks op een vaste dag en tijd met een kind af. Samen ga je aan het werk met het huiswerk of bij jongere kinderen ga je samen boekjes lezen of spelletjes doen. De kinderen vinden het fijn als iemand hen kan helpen met het ondersteunen en begrijpen van de opdrachten die zij moeten maken.


Wat zoeken wij?

  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Sociaal
  • Enthousiast


Wat haal jij er voor jezelf uit?

Je komt te werken in een leuk team, maar werkt wel erg zelfstandig. Naarmate van tijd bouw je een band met het kind op. Je krijgt ook inzicht in de belevingswereld van de kinderen en ziet vooruitgang in de ontwikkeling!

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

💸 Kostenerstattung🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Hilversum > Hilversum Möglichkeiten > Versa Welzijn Kinderwerk > Hulp bij huiswerk (taal, rekenen of boekjes lezen)

Über Versa Welzijn Kinderwerk

Versa Welzijn Kinderwerk helpt kinderen bij hun ontwikkeling en ondersteunen ouders hierbij. Versa Welzijn organiseert activiteiten voor verschillende doelgroepen en leeftijden van 4 t/m 12 jaar. Er zijn wekelijks leuke en leerzame knutsel-, sport- en spelactiviteiten. Deze worden begeleid en georganiseerd door professionals, vrijwilligers en stagiaires. Verder heeft Versa Welzijn veel direct contact met kinderen, ouders, scholen en andere organisaties.

Bemerkungen