Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Samen uit, samen genieten!
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis ...

Kultur und KunstÄltere PersonenWohlbefinden
Teilen Sie

Gastheer/gastvrouw regio Hengelo-Enschede

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Hengelo, Overijssel, Nederland
StewardingPolizeiarbeitFestivalSoziale KontakteBegleiten von
Kultur und KunstÄltere PersonenWohlbefinden
Aktie Gelegenheit
Stichting Vier het Leven regio Enschede/Hengelo
#58706
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Stichting-Vier-het-Leven-regio-EnschedeHengelo/Moglichkeiten/Gastheergastvrouw-regio-Hengelo-Enschede/58706, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

HOU JE VAN THEATER EN WIL JE GRAAG IETS BETEKENEN VOOR OUDEREN? DAN IS DEZE VRIJWILLIGERSFUNCTIE JOUW UITDAGING!

Detaillierte Beschreibung

Als gastvrouw of gastheer van Vier het Leven begeleid je maximaal 3 ouderen per keer naar het theater, filmhuis of museum. Deelnemende ouderen worden persoonlijk door jou opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht. Gedurende het uitstapje bied je een ondersteunende arm en warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond. 


Wat bieden wij jou?

Veel plezier, afwisseling, uitdaging en voldoening! Een enthousiast team met passie voor het mooie werk. Ruimte voor eigen initiatief en inbreng.

Bijwonen van culturele evenementen in jouw regio. Begeleiding om ons digitale systeem onder de knie te krijgen.

 

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan en je werk met zelfvertrouwen en plezier kunt doen, volg je een basistraining die past bij het vrijwilligerswerk dat je gaat doen.


Over jou

Om jouw rol als gastvrouw/ gastheer succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen, ben je open en toegankelijk en luister je oprecht naar de ander. Verder beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je proactief en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en 5-deurs auto met inzittende verzekering.

Was Freiwillige brauchen

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Stichting Vier het Leven regio Enschede/Hengelo

Samen uit, samen genieten!
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum.

Bemerkungen