Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Het Maatjesproject verbindt mensen en de maatschappij. We zetten ons op aanvraag in voor mensen met psychosociale, psychiatrische en lichamelijke beperkingen. Dat doen we samen met onze vrijwilligers ...

WohlbefindenKinder und JugendlicheFlüchtlinge und Minderheiten
Teilen Sie

Zoveel interessante mensen op leeftijd, zo vaak heel alleen. Wie bezoek jij?

Organisationsrolle · 1-2 Std./Woche
Orchideestraat 8 1214 BJ Hilversum, Nederland
WohlbefindenKinder und JugendlicheFlüchtlinge und Minderheiten
Aktie Gelegenheit
Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek
#36835
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Stichting-Maatjesproject-Gooi-en-Vechtstreek/Moglichkeiten/Er-zijn-veel-eenzame-ouderen-die-uitkijken-naar-gezelschap-of-een-uitstapje/36835, um beizutreten

Gesprächspartner

Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek .Stellen Sie dem Organisator eine Frage

Zusammenfassung

Vaak zijn er lieve kinderen, is de praktische hulp geregeld. Toch is een steeds groter wordende groep ouderen veel alleen.

Detaillierte Beschreibung

Het gaat om ouderen die een interessant leven hebben gehad, maar nu veel alleen zijn, omdat bijv. hun partner en vrienden zijn overleden, de kinderen ver weg wonen en/of omdat ze fysiek beperkt zijn geworden.

Houd je van mensen die iets te vertellen hebben, van een wandeling, samen op een terrasje zitten, een spelletje doen, gewoon langs gaan voor een kopje thee? Je maakt echt het verschil in iemands leven; kleine moeite, groot plezier. Natuurlijk maakt het Maatjesproject de ideale match.


Wanneer je start bij ons, krijg je een introductieworkshop, intervisie als je daar behoefte aan hebt, een vaste contactpersoon.

 

Nieuwe maatjes zijn zeer welkom! 


Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.


Neem voor meer informatie gerust contact op met Henrieke Abrahamse (Trajectbegeleider).

Was Freiwillige brauchen

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Hilversum > Hilversum Möglichkeiten > Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek > Zoveel interessante mensen op leeftijd, zo vaak heel alleen. Wie bezoek jij?

Über Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek

Het Maatjesproject verbindt mensen en de maatschappij. We zetten ons op aanvraag in voor mensen met psychosociale, psychiatrische en lichamelijke beperkingen. Dat doen we samen met onze vrijwilligers. We nemen iedereen serieus en kijken naar wat mensen wél kunnen. Onze opdracht is om mensen te activeren inhoud en vorm te geven aan hun bestaan. Zodat ze mee doen aan de samenleving en niet wegzinken in eenzaamheid en een isolement. We zijn er en steken onze hand uit; persoonlijk, dichtbij en laagdrempelig.

Bemerkungen