Skip Navigation
Skip Sidebar

Rosa Spier Huis

Gemeinnützig

Über

Het Rosa Spier Huis wil oudere kunstenaars en wetenschappers, bij voorkeur met een sterke verankering in de wereld van kunst en cultuur een zodanige woon- en werkomgeving bieden dat zij tot op hoge ...

WohlbefindenKultur und KunstÄltere Personen
Gute Gesundheit und Wohlbefinden
Teilen Sie

Vrijwilligers licht-/audiotechniek

Organisationsrolle · 3 Std./Woche · Ab 1 Feb 2022
Laren, Noord-Holland, Nederland
FestivalElektronikMusik
WohlbefindenKultur und KunstÄltere Personen
Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Rosa Spier Huis
#48854
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Rosa-Spier-Huis/Moglichkeiten/Vrijwilligers-licht-audiotechniek/48854, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Je begeleidt de techniek bij voorstellingen/concerten op gebied van licht en geluid. Kennis van digitale licht- en audiotechniek is een pré.

Detaillierte Beschreibung

Wat verwachten wij van je:

Je begeleidt de techniek bij voorstellingen/concerten op gebied van licht en geluid. Kennis van digitale licht- en audiotechniek is een pré. Verder ben je flexibel, kun je werken onder tijdsdruk en je kunt zelfstandig en probleemoplossend werken. Je bent ook bereid de handen uit de mouwen te steken bij diverse op- en afbouwwerkzaamheden. Onze voorstellingen kunnen op alle dagen van de week plaatsvinden. Veelal in de avonduren en op zondagmiddagen. Per voorstelling/concert ben je tussen 3-6 uur nodig.

Anreise

Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Laren > Laren Möglichkeiten > Rosa Spier Huis > Vrijwilligers licht-/audiotechniek

Über Rosa Spier Huis

Het Rosa Spier Huis wil oudere kunstenaars en wetenschappers, bij voorkeur met een sterke verankering in de wereld van kunst en cultuur een zodanige woon- en werkomgeving bieden dat zij tot op hoge leeftijd hun artistieke en wetenschappelijke werkzaamheden kunnen voortzetten en een bijdrage kunnen blijven leveren aan het culturele leven, ook al hebben zij verzorging of verpleging nodig. Het Rosa Spier Huis vindt dat het kunnen blijven beoefenen van het eigen vak een noodzakelijke voorwaarde is om op gelukkige en evenwichtige wijze oud te worden.

Het Rosa Spier Huis is een woon- en werkhuis met een scala aan extra faciliteiten en ruimten in de vorm van ateliers, muziekstudio's, ontmoetingsruimten, een bibliotheek, een concert- en theaterzaal, een galerie, en een galeriecafé die tezamen de culturele sfeer en het inspirerende leefmilieu creëren. In deze omgeving kunnen oudere kunstenaars en wetenschappers hun werk ondanks de hoge leeftijd en daarmee samenhangende lichamelijke beperkingen blijven voortzetten. Het Rosa Spier Huis heeft een landelijke functie.


Activiteiten
Een vrijwilliger zal ingezet worden voor taken waar haar/zijn voorkeur naar uitgaat en waar zij/hij kennis over heeft.

Vrijwilligers worden ingezet voor diverse taken die niet vallen onder de betaalde werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan ondersteuning bieden bij onze theatervoorstellingen, wandelen met bewoners, voorlezen, vergezellen van bewoners bij dokters- of ziekenhuisbezoek, of gewoon een bezoek bij een bewoner voor de gezelligheid. Zo zijn er nog veel meer werkzaamheden te noemen.

Bemerkungen