Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

RCG en Roncalli zijn dé zorgcentra voor de inwoners van Roermond en omstreken. In onze zorgcentra zijn zo’n 200 vrijwilligers actief om elke dag gewoon bijzonder voor onze cliënten te maken ...

WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie
De tijd vliegt als het gezellig is......

De tijd vliegt als het gezellig is......

Organisationsrolle · 1-2 Std./Woche · Ab 14 Sept 2023
Oranjelaan 79, 6042 BC Roermond, Nederland
Stewarding
WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
Aktie Gelegenheit
Proteion RCG & Roncalli
#70006
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Proteion-RCG--Roncalli/Moglichkeiten/De-tijd-vliegt-als-het-gezellig-is/70006, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Vrijwilliger als gastvrouw/-heer voor een gezellig koffiemoment! In 't sfeervolle restaurant van zorgcentrum Roncalli & RCG zijn er meerdere mogelijkheden.

Detaillierte Beschreibung

Vrijwilliger als gastvrouw/-heer voor een gezellig koffiemoment te ondersteunen! In 't sfeervolle restaurant van Proteion zorgcentrum Roncalli & RCG is er gelegenheid om elkaar op een informele gezellige manier te ontmoeten.

Voor het koffie-uurtje zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om anderen op hun gemak te stellen, koffie te drinken, praatje te maken en te zorgen dat de sfeer leuk en gezellig blijft. Graag bieden we de bewoners dagelijks tussen 10.00 - 11.30 uur en 14.00 - 16.00 uur zo'n fijn inloop en koffiemoment. Als gastvrouw/-heer draag je bij aan deze aangename sfeer.

Heb jij nog een paar uurtjes vrij per week, of ken je iemand die het fijn vindt om bewoners net dat stukje extra aandacht te bieden, dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek om samen te kijken naar je ideeen en mogelijkheden. Kom vrijblijvend langs en proef de sfeer. Neem voor meer informatie over deze vacature vrijblijvend contact op met Jacquerine Custers, coordinator vrijwilligerswerk Proteion.

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Proteion RCG & Roncalli

RCG en Roncalli zijn dé zorgcentra voor de inwoners van Roermond en omstreken. In onze zorgcentra zijn zo’n 200 vrijwilligers actief om elke dag gewoon bijzonder voor onze cliënten te maken.

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling.
Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, samen een wandeling maken, een praatje maken, foto’s bekijken, een spelletje op de iPad doen, samen een boodschap doen in de stad, ondersteunen bij een eet- of sfeermoment, als gastvrouw… Er is altijd wel een bezigheid die goed aansluit bij uw interesses en talenten. Bij Proteion RCG en Roncalli worden de vrijwilligers ondersteund vanuit het Uitpunt. Het Uitpunt leent bijvoorbeeld materialen uit, organiseert activiteiten en ondersteunt de verenigingen binnen RCG en Roncalli.

Uw inzet als vrijwilliger is heel belangrijk voor het welzijn van onze cliënten. Zij genieten van uw aandacht! En dat maakt vrijwilliger zijn zo bijzonder.

Binnen Proteion gebeurt zóveel bijzonders. Gewone, dagelijkse dingetjes, die voor een cliënt of een collega een wereld van verschil maken. Kleine gebaren die een glimlach op het gezicht toveren, oprechte aandacht en waardering. Dat mag je best bijzonder noemen. En dat elke dag; 24/7. We zijn er altijd als het nodig is.
Daarom is onze slogan: elke dag gewoon bijzonder.

Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit könnte dir auch gefallen
Ondersteunen bij activiteiten Dagbesteding Sociëteit TOF, Proteion RCG
Organisationsrolle · 2-10 Std./Woche
Roermond
Ondersteunen bij activiteiten Dagbesteding Sociëteit TOF, Proteion RCG
Werkzaamheden:
Je ondersteunt de welzijnscoach bij activiteiten van de deelnemers, Dagbesteding Sociëteit TOF, Proteion RCG.
Geschrieben von Proteion RCG & Roncalli
Vrijwilliger Woonkamer 5 WZC Herte
Organisationsrolle · 2-4 Std./Woche
Herten
Vrijwilliger Woonkamer 5 WZC Herte
Als vrijwilliger ondersteunen bij de dagbesteding van onze bewoners!Geschrieben von De Zorggroep
Koken met en voor ouderen met dementie
Aufgabe
Roermond
Koken met en voor ouderen met dementie
Lijkt het u leuk om binnen onze huiselijke villa een handje te komen helpen? De bewoners vinden het fijn om samen te koken, om daarna gezamenlijk te eten. Geschrieben von Villa Casimir
Vrijwilliger voor groepswoningen met mensen met dementie
Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Reuver
Vrijwilliger voor groepswoningen met mensen met dementie
Heb jij oog voor gezelligheid en sfeer? Dan zoeken wij jou. Geschrieben von De Zorggroep1
Vrijwilliger keuken die zelfstandig kan werken
Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Roermond
Vrijwilliger keuken die zelfstandig kan werken
Maximina beschikt over een mooie professionele keuken. Deze wordt o.a. gebruikt voor het organiseren van Eetcafés, taallessen in de keuken, koken van afhaalmaalGeschrieben von Maximina
Wil jij een lichtpuntje zijn voor een bewoner van Proteion RCG of Roncalli?
Organisationsrolle · 1-2 Std./Woche
Roermond
Wil jij een lichtpuntje zijn voor een bewoner van Proteion RCG of Roncalli?
Als je houdt van betekenisvol bezig zijn, de bewoners bij zorgcentrum RCG en Roncalli zijn je dankbaar als je een wandeling en praatje met ze maakt.Geschrieben von Proteion RCG & Roncalli
Workshops könnte dir auch gefallen
Mai21
Bij ons gebeurt dat niet – informatie sessie sociale veiligheid
Workshop · 21 Mai, 19:30 - 21:30
Online
Bij ons gebeurt dat niet – informatie sessie sociale veiligheid
In twee uurtjes word je online meegenomen in het veiliger maken van je vrijwilligersorganisatie. Geschrieben von Actief Roermond

Bemerkungen