Skip Navigation
TOEN Festival

TOEN Festival

Gemeindeveranstaltung · 22 Okt, 14:00 - 17:00
Mariënburg 26, 6511 PS Nijmegen, Nederland
Gehen Sie hin? | 20 Flecken links. Anmeldungen schließen in 4 Tagen.
Anteil Gemeindeveranstaltung
Oma's Soep - Nijmegen
#86379
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Omas-Soep---Nijmegen/Moglichkeiten/TOEN-Festival/86379, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Q&A with the grey: lang zal je levenslessen

Detaillierte Beschreibung

Feiten of fabel? Een ui onder je voet tegen koorts en tandpasta op een muggenbeet, iedere cultuur heeft zo haar eigen typische ‘grootmoederstips’. Levenslessen die van generatie op generatie zijn doorgegeven. In de aanloop naar het festival verzamelen we zo veel mogelijk van deze tips: waar zijn ze ooit bedacht en vooral… werken ze écht?

De Mariënburgkapel is deze middag een plek waar jong & oud elkaar (beter) kunnen leren kennen en oud-Hollandse spelletjes kunnen spelen. Neem bijvoorbeeld je opa of oma mee, of ontmoet als student ouderen via Oma’s Soep! Schijn bedriegt, maar niet als het gaat over betrokken blijven in de maatschappij. Dat is dan ook de focus van deze activiteit! 


Anreise

Gehen Sie hin? | 20 Flecken links. Anmeldungen schließen in 4 Tagen.
Anteil Gemeindeveranstaltung

Über Oma's Soep - Nijmegen

Oma’s Soep verkoopt heerlijke verse soepen en maaltijden naar authentiek recept van oma. De opbrengsten worden gebruikt om eenzame ouderen blij te maken! Ten minste 50% van de winst van Oma’s Soep wordt gedoneerd aan de Stichting Oma’s Soep. De Stichting organiseert in verschillende steden door het hele land wekelijks activiteiten waar jong en oud worden samengebracht om eenzaamheid tegen te gaan. Lokaal organiseren onze studentenbesturen wekelijks Kookdagen en Soep-aan-huis-dagen en nationaal organiseren wij grote evenementen en PR acties.

Bemerkungen


Deedmob balloon
© Deedmob, B.V.