Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Het Leger des Heils helpt mensen. Mensen met een verhaal. Mensen die meer zijn dan hun ziekte, hun verslaving, hun schulden.

GesundheitWohlbefindenKinder und Jugendliche
Reduzierte UngleichheitenGute Gesundheit und WohlbefindenKein Hunger
Teilen Sie

Vrijwilliger kinderactiviteiten

Organisationsrolle · 2-4 Std./Woche
Hilversum, Noord-Holland, Nederland
GesundheitWohlbefindenKinder und Jugendliche
Kein HungerGute Gesundheit und WohlbefindenReduzierte Ungleichheiten
Aktie Gelegenheit
Leger des Heils 't Gooi
#56788
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Leger-des-Heils-t-Gooi/Moglichkeiten/Vrijwilliger-kinderactiviteiten/56788, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Heb jij zin om mee te denken in de ontwikkeling van kinderactiviteiten en vervolgens te gaan meedraaien op de zaterdagen? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken!

Detaillierte Beschreibung

Wat ga je doen?

Het ligt in de bedoeling om dit najaar de starten met een Avonturenclub voor kinderen in de basisschoolleeftijd. We hebben gekozen om dit te doen op zaterdag. Onze Huiskamer van de Buurt ligt op een steenworp afstand bij het winkelcentrum van Hilversum. Ouders kunnen shoppen terwijl wij hun kinderen een gezellig programma bieden dat varieert van nerfbattle tot oud Hollands spelletjes, van kinderbingo tot het maken van gezonde hapjes.


Heb jij zin om mee te denken in de ontwikkeling van deze kinderactiviteit en om vervolgens te gaan meedraaien op de zaterdagen? Jij bent degene die, samen met andere vrijwilligers, meedenkt in de ontwikkeling van deze activiteit. Je gaat meedraaien op de zaterdagen en helpt bij het vaststellen van het programma. Je vindt het leuk om met kinderen om te gaan en om hen kennis te laten maken met tal van avonturen!


Dit ben jij

- je bent iemand die graag met kinderen werkt

- je bent creatief, initiatiefrijk en geduldig

- je hebt respect voor onze christelijke levensovertuiging en de doelstellingen van het Leger des Heils

- je kunt een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) overleggen, waarvan wij de kosten vergoeden


Dit bieden wij

- waardering, gezelligheid en respect voor wie je bent

- een WA-verzekering voor de uren die je actief bent

- reiskostenvergoeding woon-/werkverkeer


Over het Leger des Heils

Onze gezellige Huiskamer van de Buurt is gevestigd in het centrum van Hilversum. Iedereen is welkom, buurtbewoners, mensen uit de regio, hulpvragers of toevallige passanten. Je kunt op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10 en 14 uur binnenlopen voor een praatje, kop koffie of een spelletje. Deelnemen aan een breed scala van activiteiten is ook mogelijk, zoals bingo, soep & broodjes, kleding repaircafé, creatieve middag, ladiesnight, workshops en (geloofs)gesprekken. Een bezoekje aan onze goed gesorteerde tweedehands kledingwinkel op de hoek is ook zeker de moeite waard.


Interesse en contact

Wil je graag iets voor ons betekenen? Neem dan contact met ons op!

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Leger des Heils 't Gooi

Het Leger des Heils helpt mensen. Mensen met een verhaal. Mensen die meer zijn dan hun ziekte, hun verslaving, hun schulden.

Bemerkungen