Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

"Vanuit je persoonlijkheid, opleiding of specialisatie, bij ons staat wie je bent voorop"
King Arthur Groep (KAG) is een missie gedreven organisatie in de regio Gooi, Amersfoort en Utrecht. Alles wat ...

GesundheitWohlbefindenÄltere Personen
Gute Gesundheit und WohlbefindenNachhaltige Städte und Gemeinden
Teilen Sie

Assistent-activiteitenbegeleider

Organisationsrolle · 4-40 Std./Woche
Eikenlaan 51, 1231 BG Loosdrecht, Nederland
StewardingPolizeiarbeitVerpflegungSportPflegearbeitBegleiten vonSoziale KontakteUnterstützungsarbeitFreundschaftlichMusikKreativeHandwerk
GesundheitWohlbefindenÄltere Personen
Gute Gesundheit und WohlbefindenNachhaltige Städte und Gemeinden
Aktie Gelegenheit
King Arthur Loosdrecht
#50281
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/King-Arthur-Loosdrecht/Moglichkeiten/Assistent-activiteitenbegeleider/50281, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Als assistent-activiteitenbegeleiders bied je ondersteuning en begeleiding bij het uitvoeren van activiteiten door onze deelnemers op ons ontmoetingscentrum

Detaillierte Beschreibung

Voor ons ontmoetingscentrum in Loosdrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten als assistent-activiteitenbegeleider voor het ondersteunen en begeleiden van deelnemers.

 

Waar ga je werken?

Vanuit onze ontmoetingscentrum in Loosdrecht bieden wij ondersteuning en begeleiding aan mensen die nog in de thuissituatie wonen met geheugenproblemen, vergeetachtigheid en beginnende dementie. In de sfeervolle ruimtes wordt door begeleiders een gevarieerd aanbod aan activiteiten geboden voor de deelnemers. Ons ontmoetingscentrum is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend.

 

Wat ga je doen? 

Zet jij je als assistent-activiteitenbegeleider voor ons in? Dan biedt jij onze deelnemers ondersteuningen en begeleiding bij het deelnemen aan activiteiten van het dagprogramma. Activiteiten die wij met onze deelnemers doen zijn o.a. koffie/thee drinken, wandelen, samen koken, tuinieren, verhalen vertellen, gedichten maken en spelletjes doen.


Een rode lijn die wij volgen voor het organiseren van de activiteiten worden gevormd door de termen Cultuur, Natuur, Bewegen en Creativiteit. We hebben aandacht voor geschiedenis en kunst en geven workshops met beweging in de hoofdrol.


Omdat wij graag ons aanbod van activiteiten in het ontmoetingscentrum willen uitbreiden, komen we graag in contact met mensen die het leuk vinden om een workshop te geven. Denk hier bijvoorbeeld aan schilderen, bewegen of samen muziek maken.


Heb jij interesse om een bijdrage te leveren aan een waardig leven en een warm en veilig thuis voor onze mensen met dementie en hun naasten? Of wil jij graag een workshop begeleiden op een vast moment in de week?

Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über King Arthur Loosdrecht

"Vanuit je persoonlijkheid, opleiding of specialisatie, bij ons staat wie je bent voorop"
King Arthur Groep (KAG) is een missie gedreven organisatie in de regio Gooi, Amersfoort en Utrecht. Alles wat wij doen, draagt bij aan een warm en veilig thuis én een waardig leven van mensen met dementie en hun naasten.
Zelfstandige professionals zetten zich hiervoor 7 dagen per week 24 uur per dag gezamenlijk én met hart en ziel in. Wij bieden op steeds meer plekken en momenten begeleiding, zorg en ondersteuning. Dit kan individueel in de thuissituatie, in één van onze ontmoetingscentra, in ons logeerhuis, in onze woonzorgvoorziening of met casemanagement. Onze ambitie is om dé specialist in dementiezorg te zijn.
“Je bent thuis, waar je begrepen wordt”

Bemerkungen