Skip Navigation

Samen met de hond wandelen, een kopje koffie drinken en een spelletje doen!

Organisationsrolle · 1-3 Std./Woche
Hoorn, Noord-Holland, Nederland
PolizeiarbeitIm FreienPflegearbeitFreundschaftlichHilfeMit dem Hund spazieren gehenSoziale Kontakte
Personen mit BehinderungenWohlbefindenGemeinschaft und Familie
Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
#57782
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Samen-met-de-hond-wandelen-een-kopje-koffie-drinken-en-een-spelletje-doen/57782, um beizutreten

Zusammenfassung

Meneer woont in Hoorn-Kersenboogerd en hij zal het erg leuk vinden om wekelijks contact te hebben.

Detaillierte Beschreibung

Hij is 36 jaar en op zoek naar iemand die 1 a 2 keer in de week bij hem langs komt. Hij heeft een hond en hij wandelt daar altijd alleen mee, wat gezelschap zou dus niet verkeerd zijn!

Zijn hond heet Bello en is een kruising tussen een: Labrador, een Chow Chow, een Herder en een Husky. De hond is niet alleen prachtig maar ook nog eens heel erg lief.


Even lekker wandelen, een kopje koffie en/of samen een spelletje doen. Meneer is een echte prater, maar luisteren kan hij ook goed. Hij heeft epilepsie maar hij doet alles helemaal zelfstandig. Hij is spontaan, aardig en hij kijkt er erg naar uit om een leuke vrijwilliger te mogen ontmoeten. Zijn voorkeur gaat uit naar een vrijwilliger van middelbare leeftijd. Op de woensdag is hij niet beschikbaar maar de rest van de week ontvangt hij jou graag in zijn woning.


Anreise

Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Hoorn > Hoorn Möglichkeiten > Hulp Dichtbij > Samen met de hond wandelen, een kopje koffie drinken en een spelletje doen!

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen