Skip Navigation

Samen leuke dingen doen!

Organisationsrolle · 0-4 Std./Woche
Abbekerk, Noord-Holland, Nederland
1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
#58496
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Samen-leuke-dingen-doen/58496, um beizutreten

Zusammenfassung

Ze woont in Abbekerk, kom jij iedere week bij haar langs om wat leuks te doen?

Detaillierte Beschreibung

Ze is 90 jaar en op zoek naar iemand om wat leuke dingen mee te ondernemen. Mevrouw houdt er van om onder de mensen te zijn. Helaas wordt haar sociale netwerk steeds kleiner en dit vindt zij erg jammer.

Wat mevrouw betreft: ze heeft een kat, houdt ervan om een spelletje te doen, te wandelen (met behulp van haar rollator) en om lekker te kletsen. Ze heeft een gehoor apparaat en voor haar is het dan ook het prettigst als je duidelijk spreekt, articuleert en haar aankijkt wanneer je tegen haar praat. Mevrouw had wat vaste personen om te bellen, maar omdat zij hen niet meer verstaat valt ook dit netwerk weg. Je kan je wel voorstellen dat het ontzettend lastig kan zijn als je netwerk steeds kleiner wordt.

Mevrouw woont alleen maar krijgt gelukkig veel ondersteuning van haar buren en van haar nicht die samen met haar man helpt waar zij kunnen. Helaas wonen zij niet in Hoorn, en dit maakt het contact dan alweer een stuk lastiger.

Verder heeft ze vroeger veel geborduurd en is zij al 50 jaar actief bij de gymnastiekvereniging. In het verleden heeft zij altijd bij een installatiebureau gewerkt en weet zij alles over water en gas.


De bezige bij dat ze altijd was, dat is ze nog steeds. Ze gaat namelijk nog steeds naar de gymnastiekles en doet altijd nog mee aan buurt activiteiten. Helaas is het lastig om in groepen gesprekken te volgen en kan dan niet makkelijk mee komen.

Ondanks dit alles, is mevrouw erg veel alleen en dit vindt zij erg jammer. Zij mist dan haar sociale netwerk.

Ze heeft geen voorkeur om te doen, zelf zegt mevrouw: 'Als we elkaar leren kennen, kunnen we doormiddel van gedeelde interesses verzinnen wat we gaan doen.' En zo is het ook.

Mevrouw heeft geen voorkeuren voor een vrijwilliger. Zolang het maar klikt en jullie het gezellig kunnen hebben.


Deze vacature is in samenwerking met de Omring

Anreise

1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen