Skip Navigation

Opruimen, ordenen en weggooien. Kom jij meneer helpen?

Organisationsrolle · 1–3 Std./Monat
Aartswoud, Noord-Holland, Nederland
PolizeiarbeitFreundschaftlichHilfeUnterstützungsarbeitBegleiten vonSoziale Kontakte
Gemeinschaft und FamilieWohlbefindenGesundheit
Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
#57971
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Opruimen-ordenen-en-weggooien-Kom-jij-meneer-helpen/57971, um beizutreten

Zusammenfassung

Hij verzamelt graag spullen en zijn huis is nu een beetje chaotisch. Hij zou hier graag wat hulp bij willen.

Detaillierte Beschreibung

Spullen en vooral dozen. Het zou zo fijn zijn als zijn woonkamer weer wat leger staat want op dit moment staat er overal wel wat. Samen alles uitzoeken en daarna langs de weg zetten voor het grofvuil. Het zal meneer veel rust geven. Omdat hij rug patiënt is kan hij geen zware dingen tillen, het zou fijn zijn als jij de dozen langs de weg kan zetten voor hem.


Wat meneer betreft: hij is bijna 50 jaar en is ontzettend vriendelijk. Hij is wat introvert en op het begin dus wat afwachtend maar hij ontvangt jou graag met een kopje koffie. Meneer heeft helaas geen netwerk en daarom hoopt hij op een gezellige en lieve vrijwilliger, die hem wil helpen om zijn woonkamer weer netjes te maken.

Het lijkt hem ook leuk om elkaar daarna te blijven zien en af en toe eens een kopje koffie te nuttigen samen!

Anreise

Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Aartswoud > Aartswoud Möglichkeiten > Hulp Dichtbij > Opruimen, ordenen en weggooien. Kom jij meneer helpen?

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen