Skip Navigation

Leeftijdsgenoot gezocht voor wat gezelligheid!

Organisationsrolle · 0-2 Std./Woche
Hoorn, Noord-Holland, Nederland
PolizeiarbeitFreundschaftlichSoziale KontakteEinkaufen im LebensmittelgeschäftPflegearbeit
Gemeinschaft und FamilieWohlbefindenÄltere Personen
Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
#58861
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Leeftijdsgenoot-gezocht-voor-wat-gezelligheid/58861, um beizutreten

Zusammenfassung

Mevrouw is 60 jaar en ze zou het leuk vinden om een vrouwelijke leeftijdsgenoot te ontmoeten.

Detaillierte Beschreibung

Ze woont in Hoorn-Kersenboogerd. Eerder had zij een maatje maar die is er mee gestopt omdat ze een baan heeft. Mevrouw vindt dit erg jammer, want zij is wel toe aan wat meer aanspraak.

Alleen is ook maar zo alleen. Ze zou het fijn vinden om haar verhalen te kunnen delen en wat dingen te doen. Samen een boodschapje doen, een kopje koffie of thee drinken, een spelletje spelen of om samen wat kijken op de televisie. Mevrouw houdt er van om te praten over van alles en nog wat. Ze heeft twee katten en een goudvis thuis, ze is dus ook een echte dieren vriend.

Mevrouw is spontaan en kan niet wachten tot een leuke dame zich aanmeld!

Anreise

Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Hoorn > Hoorn Möglichkeiten > Hulp Dichtbij > Leeftijdsgenoot gezocht voor wat gezelligheid!

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen