Skip Navigation

Kom jij meneer 1 keer in de maand gezelschap houden?

Organisationsrolle · 1–5 Std./Monat
Berkhout, Noord-Holland, Nederland
HilfePflegearbeitFreundschaftlichBegleiten vonSoziale Kontakte
Ältere PersonenWohlbefindenGemeinschaft und Familie
Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
#59243
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Kom-jij-meneer-1-keer-in-de-maand-gezelschap-houden/59243, um beizutreten

Zusammenfassung

Hij is 79 jaar en hij zou het erg gezellig vinden als je langskomt. 1 keer in de maand op maandag avond. Kom jij bij hem langs?

Detaillierte Beschreibung

Hij woont in Berkhout. Zijn vrouw gaat iedere maandag naar een koor in Amsterdam maar zij kan haar man eigenlijk niet alleen laten. De andere maandagen zijn al geregeld binnen hun eigen netwerk, nu hebben ze nog één iemand nodig om de maand vol te krijgen. Zij vertrekt om 18:30 en is rond 23:15 weer terug. Het zou fijn zijn als jij deze avond of een deel hier van met haar man door kan brengen.


Meneer heeft namelijk te maken met de ziekte van Parkinson, hierdoor gaat zijn zelfredzaamheid erg achteruit. Hij vindt het leuk als je hem gezelschap komt houden om koffie te drinken of samen iets te kijken op de televisie. Je mag ook je boek mee nemen en wat gaan lezen. Meneer houdt ook wel van een goed boek en het is voor hem niet nodig om de hele avond met elkaar bezig te zijn. Als je even je eigen ding wil doen vindt hij dat helemaal prima. Door de ziekte die hij heeft is hij de laatste tijd ook erg moe. Een rustig maar gezellig persoon zou goed bij hem passen. Hij heeft lang op een boerderij gewoond en hij vindt het leuk om hier over te praten.

Anreise

Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Berkhout > Berkhout Möglichkeiten > Hulp Dichtbij > Kom jij meneer 1 keer in de maand gezelschap houden?

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen