Skip Navigation

Kom jij bij mevrouw op visite?

Organisationsrolle · 0-2 Std./Woche
Obdam, Noord-Holland, Nederland
PolizeiarbeitFreundschaftlichPflegearbeitBegleiten vonSoziale Kontakte
WohlbefindenGemeinschaft und FamilieÄltere Personen
Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
#54370
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Kom-jij-bij-mevrouw-op-visite/54370, um beizutreten

Zusammenfassung

Ze is al 91 jaar en vindt het moeilijk om alleen te zijn. Ze is wel toe aan een praatje en wat gezelligheid!

Detaillierte Beschreibung

Ze is nog aardig bij de tijd, kan goede gesprekken voeren en is nog erg handig met haar computer. Zo zit zij nog op Facebook en speelt hier graag spelletjes op. Ze is ook wel in voor een echt spel, zoals sjoelen. Al is zij geen goede verliezer! Ze houdt van een grapje maar is vooral opzoek naar iemand om lekker mee te kletsen en iemand die luistert naar haar verhalen. Ze vindt het heerlijk om te vertellen over haar geboorteland: Indonesië. Een kopje koffie drinken of een kleine wandeling maken. Het zal haar erg opvrolijken als zij wat meer aanspraak heeft. Doordat zij meerdere lichamelijke tegenvallers heeft gehad, vindt zij het niet fijn meer om alleen te zijn. Daarom is zij opzoek naar een rustige en lieve dame.


Vind jij het leuk om een praatje te maken? En mevrouw te stimuleren om lekker naar buiten te gaan? Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken!

Anreise

Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen