Skip Navigation

Kom jij bij meneer langs om leuke dingen te doen?

Organisationsrolle · 0-3 Std./Woche
Hoorn, Noord-Holland, Nederland
PolizeiarbeitIm FreienPflegearbeitHilfeFreundschaftlichSoziale KontakteUnterstützungsarbeitEinkaufen im LebensmittelgeschäftFotografieMusik
Personen mit BehinderungenGemeinschaft und FamilieWohlbefinden
1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
#58396
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Kom-jij-bij-meneer-langs-om-leuke-dingen-te-doen/58396, um beizutreten

Zusammenfassung

Hij zou het ontzettend leuk vinden als er iemand wekelijks bij hem langs komt. Samen op pad gaan, een boodschapje doen of gewoon lekker kletsen.

Detaillierte Beschreibung

Hij woont in hoorn en hij is 56 jaar. Hij is op zoek naar een maatje. Iemand van buitenaf die naar hem omkijkt en het leuk vindt elkaar wekelijks te ontmoeten. Iemand die bij hem langs komt en waar hij het gezellig mee kan hebben. Hij houdt zich met van alles bezig, dus aan gespreksstof ontbreekt er niets. Hij houd van brieven schrijven, muziek, koken, foto's maken, naar de kringloop winkel gaan, film kijken en computeren. Samen kunnen jullie dus van alles ondernemen! Een dag met meneer zal nooit saai zijn.


Meneer heeft een verstandelijke beperking en hij woont begeleid, wel in zijn eigen appartement. Hij draagt een gehoorapparaat, het is daarom wel handig als je duidelijk spreekt.

Hij is een lieve, gezellige en energieke man. En hij wacht met smart op de komst van een leuke vrijwilliger!


Deze vacature is in samenwerking met Philadelphia.

Anreise

1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Hoorn > Hoorn Möglichkeiten > Hulp Dichtbij > Kom jij bij meneer langs om leuke dingen te doen?

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen