Skip Navigation

Jongeman wil zelfstandiger worden, kun jij hem helpen?

Organisationsrolle · 0-2 Std./Woche
Zwaagdijk, Zwaagdijk-Oost, Noord-Holland, Nederland
AusbildungPolizeiarbeitJugendarbeitBeratung & MentoringHilfeFreundschaftlichPflegearbeitUnterstützungsarbeitBegleiten vonSoziale Kontakte
Kinder und JugendlicheWohlbefindenGemeinschaft und Familie
Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
#58317
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Jongeman-wil-zelfstandiger-worden-kun-jij-hem-helpen/58317, um beizutreten

Zusammenfassung

Structuur, nieuwe inzichten en sturing bij de weg naar het zelfstandiger worden!

Detaillierte Beschreibung

Hij is 19 jaar en zou graag wat zelfstandiger willen worden. Hij woont nog thuis maar hij wil zich graag voorbereiden op het zelfstandig wonen. Hij wil leren om huishoudelijke taken te doen en dit ook vol te houden. Hij staat er voor open om van alles te leren over het zelfstandig worden. Hij doet de opleiding Elektrotechniek en techniek is dan ook zijn grote passie. In de tuin werken vindt hij ook heerlijk, dit doet hij samen met zijn moeder.


De jongen heeft een vorm van autisme. Voor hem maakt zijn autisme het lastig om deze dingen op te pakken en ook vol te houden. Het werken met een lijstje heeft hij al geprobeerd maar dit werkt niet voor hem.


Hij is op zoek naar iemand die hem wat structuur kan geven en hem goed kan begeleiden bij huishoudelijke taken en het zelfstandiger worden. Iemand die hem goed kan sturen, inzichten kan geven en dingen kan uitleggen. Iemand met levenservaring waar hij simpel weg dingen aan kan vragen en dingen van kan leren.

Anreise

Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Zwaagdijk-Oost > Zwaagdijk-Oost Möglichkeiten > Hulp Dichtbij > Jongeman wil zelfstandiger worden, kun jij hem helpen?

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen