Skip Navigation

Extra paar handen en ogen gezocht voor het opnieuw indelen van deze tuin!

Organisationsrolle · 0-2 Std./Woche
Hoorn, Noord-Holland, Nederland
GartenarbeitKonstruktionIm FreienUnterstützungsarbeitBegleiten vonSoziale KontakteFreundschaftlichBeratung & Mentoring
WohlbefindenGemeinschaft und FamilieUmwelt und Nachhaltigkeit
Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
#49540
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Extra-paar-handen-en-ogen-gezocht-voor-het-opnieuw-indelen-van-deze-tuin/49540, um beizutreten

Zusammenfassung

Kom jij dit gezin helpen zodat hun tuin er weer knap bij staat en zij hier weer van kunnen genieten?

Detaillierte Beschreibung

Moeder, vader en drie kinderen. Een leuk en gezellig gezin, ze wonen in Hoorn en ze hebben wat hulp nodig in hun tuin.

Vader heeft het namelijk in zijn rug waardoor hij absoluut niet kan bukken en moeder heeft last van haar gewrichten. Natuurlijk helpt zij mee alleen zal zij de ene dag wat meer aan kunnen dan de andere dag.

Zij weet dit goed aan te geven.


Het tuintje is maximaal 2 bij 3,5 en er is nog een dun zijstrookje, helemaal niet groot dus. Alleen hebben zij wat moeite met het zien en creëren van overzicht om er een gezellige tuin ervan te maken.

Het zou fijn zijn als je daarna af en toe langs wil komen om de tuin te onderhouden.

Moeder staat er voor open om nieuwe dingen te leren over de tuin en plantjes. Zij doet haar best al en daarom zou het geweldig zijn als we iemand vinden die haar kan helpen en ondersteunen hierbij.


Het zou fijn zijn om een gezellig, geduldig en positief persoon te ontmoeten die wel van aanpakken houdt. Iemand die goed aanwijzingen kan geven en het geen probleem vindt om nieuwe dingen te vertellen. Je wordt uiteraard eerst ontvangen met een kopje koffie om even kennis te maken.


Anreise

Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Hoorn > Hoorn Möglichkeiten > Hulp Dichtbij > Extra paar handen en ogen gezocht voor het opnieuw indelen van deze tuin!

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen