Skip Navigation

Creatieve jonge vrouw zoekt maatje!

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Opperdoes, Noord-Holland, Nederland
GartenarbeitPolizeiarbeitIm FreienFreundschaftlichSoziale KontakteBegleiten vonUnterstützungsarbeitKreativeNiederländisch
WohlbefindenTierePersonen mit Behinderungen
Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
#52328
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Creatieve-jonge-vrouw-zoekt-maatje/52328, um beizutreten

Zusammenfassung

Zij houdt van leuke dingen samen doen!

Detaillierte Beschreibung


Zij is een jonge volwassen vrouw van 29 jaar. Met haar duo fiets lijkt het haar heel leuk om samen te fietsen. Of misschien een spelletje te doen of een andere leuke activiteit. Ze heeft wel wat beperkingen. En ze is slecht ziend. Maar ze kan een hele hoop zelf. Ze heeft zich zelf zo ontwikkeld dat ze zelfstandig kan pinnen, lekker op een terrasje zitten. Alleen lezen gaat wat moeizaam. Maar verder kan ze ook stukjes wandelen en is ze erg creatief. Ze vindt het ook leuk om in de tuin bezig te zijn en ze houdt heel erg van dieren!


Vind jij het leuk om iets met haar te gaan ondernemen?

Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

Anreise

Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen