Skip Navigation

Breng jij mevrouw wat gezelligheid?

Organisationsrolle · 1-3 Std./Woche
Hoorn, Noord-Holland, Nederland
PolizeiarbeitFreundschaftlichPflegearbeitBegleiten vonSoziale Kontakte
Ältere PersonenWohlbefindenGemeinschaft und Familie
Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
#59348
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Breng-jij-mevrouw-wat-gezelligheid/59348, um beizutreten

Zusammenfassung

Ze woont in de Grote Waal en ze zou het heel erg fijn vinden als je haar regelmatig komt op zoeken. Even een kopje koffie/thee drinken met een praatje!

Detaillierte Beschreibung

Ze is 56 jaar en zij is mantelzorger voor haar vader. Dit een mooie taak maar vraagt ook best wel wat. Op dit moment is zij in afwachting van een scootmobiel maar dat gaat allemaal niet zo snel. Daarom zit zij al een ruime tijd geïsoleerd in haar woning.


Ze is aardig, geduldig, open en zij weet wel een praatje te maken. Haar interesses gaan uit naar kunst, cultuur, literatuur wetenschap en zij kan heel veel vertellen over reizen. Zij heeft dit namelijk veel gedaan.

Mevrouw gaat door een moeilijke periode en daarom is zij wel toe aan wat gezelschap. Iemand met een luisterend oor waar ze haar verhaal bij kwijt kan en iemand die haar af en toe kan helpen met een klein klusje.

Kom jij haar wekelijks op zoeken? Haar voorkeur gaat uit naar de middag. Op maandag is zij niet beschikbaar maar verder is zij vrij flexibel met het inplannen van een afspraak.Anreise

Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Hoorn > Hoorn Möglichkeiten > Hulp Dichtbij > Breng jij mevrouw wat gezelligheid?

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen