Skip Navigation
Skip Sidebar

FC Weesp

Club, Gesellschaft oder andere

Über

FC Weesp heeft als doelstelling om inwoners van Weesp en omstreken in contact te brengen met voetbal, maar ook met elkaar, van jong tot oud. Gezelligheid en jezelf ontwikkelen als voetballer kunnen ...

Gute Gesundheit und WohlbefindenQualität der BildungKeine Armut
Teilen Sie

Medewerker communicatie

Organisationsrolle · 1-4 Std./Woche
Postbus 110 1380 AC Weesp, Nederland
WebseitePlanungMarketing und KommunikationSoziale NetzwerkeKampagne
Keine ArmutGute Gesundheit und WohlbefindenQualität der Bildung
Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.| 2 Flecken links.
Aktie Gelegenheit
FC Weesp
#45341
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/FC-Weesp/Moglichkeiten/Medewerker-communicatie/45341, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Wij zoeken vrijwilligers met ervaring in en passie voor communicatie die onze communicatie-commissie komen versterken.

Detaillierte Beschreibung

In de communicatie-commissie ben je onderdeel van een leuk team dat zorgdraagt voor de interne (bv. website, nieuwsbrief, whatsapp-groepen) en externe (bv. persberichten, social media, website) communicatie.


We hebben de ambitie om de communicatie vanuit FC Weesp te moderniseren, zonder het ouderwetse clubgevoel te verliezen uiteraard. Je hoeft overigens niet alles zelf te kunnen. We hebben een breder team waarin iedereen zijn of haar eigen expertise kan inzetten.


Onze recente samenwerking met Ajax (zie de website) geeft hiertoe ook weer nieuwe mogelijkheden.

Was Freiwillige brauchen

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

💸 Kostenerstattung

Anreise

Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.| 2 Flecken links.
Aktie Gelegenheit

Über FC Weesp

FC Weesp heeft als doelstelling om inwoners van Weesp en omstreken in contact te brengen met voetbal, maar ook met elkaar, van jong tot oud. Gezelligheid en jezelf ontwikkelen als voetballer kunnen volgens ons heel goed hand in hand gaan. Wij zijn een vereniging van ongeveer 1000 leden met honderden vrijwilligers die zich dagelijks inzetten om het voetbal mogelijk te maken, maar ook om gezellige activiteiten rondom het voetbal te organiseren. Iedereen is welkom om zich aan te sluiten bij de vereniging.

Bemerkungen