Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Overkempe is een woon-werkgemeenschap waar mensen met een verstandelijke handicap én talenten, het dagelijks leven delen. Op Overkempe wordt vanuit de antroposofische inspiratie gewerkt. Bewoners en ...

Sport und Erholung
Teilen Sie

Kookhulp gezocht

Organisationsrolle · 1-3 Std./Woche
Koekoeksweg 100, 8121 CS Olst, Netherlands
Verpflegung
Personen mit Behinderungen
| 4 Flecken links.
Aktie Gelegenheit
De Seizoenen lokatie Overkempe
#50739
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/De-Seizoenen-lokatie-Overkempe/Moglichkeiten/Kookhulp-gezocht/50739, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

kookhulp in één van onze huizen, voor ca 8 volwassenen met een verstandelijke beperking.

Detaillierte Beschreibung

Bij Overkempe wonen, werken en leven 135 volwassenen met een verstandelijke beperking op het mooie terrein in de Boskamp.

In de woonhuizen wordt er dagelijks een verse maaltijd, zoveel mogelijk bereid van producten van eigen land. In verschillende huizen is kookhulp heel welkom, zodat de vaste begeleiding wat meer aandacht heeft op het kookspitsuur voor de bewoners én natuurlijk voor de gezelligheid in huis. De kookhulp kan lekker aanschuiven bij de maaltijd. De kooktijden/dagen worden per huis met de vrijwilliger afgesproken, maar zullen ergens tussen 15.00 en 17.30 zijn.

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

💸 Kostenerstattung🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

Overkempe, Koekoeksweg 100, 89121 CS Olst
| 4 Flecken links.
Aktie Gelegenheit

Über De Seizoenen lokatie Overkempe

Overkempe is een woon-werkgemeenschap waar mensen met een verstandelijke handicap én talenten, het dagelijks leven delen. Op Overkempe wordt vanuit de antroposofische inspiratie gewerkt. Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen wonen, samen werken en ontspannen in de vrije tijd.\n\nActiviteiten\n\nDiverse activiteiten met bewoners, zowel 1 op 1 als groepsactiviteiten.

Bemerkungen