Skip Navigation
Skip Sidebar

De Museumfabriek

Gemeinnützig

Über

Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek zijn de grootste musea in het oosten van het land. Twee vooruitstrevende musea met elk een onderscheidend profiel en elk een eigen doelgroep die nauw samen ...

Kultur und Kunst
Teilen Sie

Enthousiaste Rupsologen/Entomologen gezocht! (ervaring niet vereist!)

Projektrolle (temporär) · Flexible Arbeitszeiten · Ab 9 Juli 2022 Für ungefähr 8 Wochen
Het Rozendaal 21, 7523XG Enschede, Nederland
Kultur und KunstUmwelt und NachhaltigkeitTiere
Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
De Museumfabriek
#53904
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/De-Museumfabriek/Moglichkeiten/Enthousiaste-RupsologenEntomologen-gezocht-ervaring-niet-vereist/53904, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Voor de zomervakantie van 2022 zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen in onze VLINDERFABRIEK!

Detaillierte Beschreibung

In de zomer van 2022 presenteert De Museumfabriek;


de Vlinderfabriek


In deze Vlinderfabriek kunnen de bezoekers het hele groeiproces van ei tot vlinder zien; er zijn o.a. films, vlinderverzamelingen maar vooral ook veel levende have! Met o.a. verpoppende rupsen en rondfladderende vlinders.


Om deze tentoonstelling en bijbehorende activiteiten te realiseren zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die affiniteit hebben met rupsen en vlinders. We stellen een groep van experts samen die het team van De Museumfabriek voor de zomerperiode zullen aanvullen.

De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zijn o.a.:

-         Het verzorgen van de rupsen en vlinders;

-         De bezoekers informeren over de wondere wereld van ei tot vlinder;

-         Bij voldoende kennis en interesse kan je ook ingezet worden bij het kweken van de vlinders.


De Vlinderfabriek vindt plaats van 9 juli t/m 28 augustus 2022. In deze periode word je ongeveer 2 shifts per week ingezet, natuurlijk rekening houdend met vakantieplannen. De shifts zijn van 10.30 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 16.30 uur.


In de maand juni zal er een kennismaking en een scholing rupsologie (met lunch!) aangeboden worden.


Heb je wel interesse in rupsen en vlinders maar nog niet heel veel kennis over dit onderwerp? Of heb je enkel interesse in 1 specifieke taak? Dan kan jij je nog steeds inzetten! Schroom dus niet om je aan te melden of vragen te stellen.


Hopelijk tot gauw!

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

Onze ingang zit aan de kant van het plein met de vijver (AKI kant). Parkeren kan gratis rondom het gebouw, er is een bushalte dichtbij.
Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Enschede > Enschede Möglichkeiten > De Museumfabriek > Enthousiaste Rupsologen/Entomologen gezocht! (ervaring niet vereist!)

Über De Museumfabriek

Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek zijn de grootste musea in het oosten van het land. Twee vooruitstrevende musea met elk een onderscheidend profiel en elk een eigen doelgroep die nauw samen werken. Rijksmuseum Twenthe is een kunstmuseum dat beschouwelijk is en dat belangrijke tentoonstellingen organiseert voor een landelijk publiek. De Museumfabriek ontwikkelt zich tot een veelzijdig museum voor families, liefhebbers en professionals over natuur, cultuur, kunst, techniek en wetenschap. Een museum waar je door een microscoop of telescoop kunt turen, waar je je kunt verbazen en waar je kunt leren. Maar ook waar je kunt onderzoeken, creëren, zagen, tekenen, drukken, solderen, monteren en coderen. De
Museumfabriek is een museum waar verleden, heden en toekomst met elkaar worden verbonden.

Bemerkungen