Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, ...

Ältere PersonenWohlbefindenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie

Samen de mooiste muziek maken?

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Kwartellaan 19, 1602 PV Enkhuizen, Nederland
Soziale KontakteMusik
WohlbefindenPersonen mit Behinderungen
1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Kwartellaan
#57318
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/WilgaerdenLeekerweideGroep2/Moglichkeiten/Samen-de-mooiste-muziek-maken/57318, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Het is de toon die de muziek maakt ....

Detaillierte Beschreibung

Mogen wij je voorstellen aan Luke? Deze jongeman is midden 20, sociaal, vriendelijk en een enorme muziekliefhebber.


Wat zou het leuk zijn als Luke zo eens per week of wellicht vaker muziek- en/of zangles krijgt van een enthousiaste, muzikale vrijwilliger.


Luke produceert zelf ook muziek. Je kunt hem vinden op YouTube onder de naam TuneD.


Lijkt het jou leuk om samen met Luke muziek te maken of te zingen? Aarzel niet langer en meld je aan als muziekvrijwilliger, dat klinkt Luke in ieder geval als muziek in de oren!


Samen is leuker dan alleen!


Cliënten WilgaerdenLeekerweideGroep

Elke cliënt van WilgaerdenLeekerweideGroep is uniek! De één reageert direct enthousiast en de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De één houdt van gezelligheid, de ander is liever op zichzelf of gaat het liefste erop uit. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt en per woning. De één is volledig zelfredzaam, terwijl de andere ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Wat onze cliënten wel allemaal fijn vinden is persoonlijke aandacht en die aandacht kan jij als vrijwilliger geven aan onze cliënten.


Over VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep. We bieden veel mogelijkheden aan voor vrijwilligerswerk binnen zorg en welzijn: persoonlijke ondersteuning of vriendschap, op een woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding. Wij geloven in vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven. Een uurtje in de week of eens per maand? Samen kijken we naar wat jij te bieden hebt, wat onze cliënten nodig hebben en maken we een mooie match.


Wij bieden

- Attentie jubileum

- Kerstpakket

- Reiskostenvergoeding

- Personeelsvoordeelwinkel

- Verklaring omtrent gedrag

- Vrijwilligersfeest

- Workshops, cursussen, E-Learning modules

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Anreise

1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit

Über WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Kwartellaan

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Bemerkungen