Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, ...

WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie

Ondersteuning huiskamer de Ontmoeting

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Bavohof 1, 1645 VP Ursem, Netherlands
Soziale KontakteUnterstützungsarbeit
WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht
#52034
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Wilgaerden-woonlocatie-De-Rustenburcht/Moglichkeiten/Ondersteuning-huiskamer-de-Ontmoeting/52034, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Kom jij ondersteunen in onze gezellige huiskamer?

Detaillierte Beschreibung

Huiskamer de ontmoeting. Een plek waar mensen gezellig samen komen en activiteiten ondernemen.


Lezen, knutselen, een luisterend oor of een mooi gesprek. De bewoners genieten van de huiselijke sfeer en de extra aandacht.


De tijden dat er extra hulp gewenst is van de vrijwilliger op de huiskamer is van 10.30u tot 12.00u of eventueel tot 13 uur (helpen bij de maaltijd).


's Middags is er extra hulp gewenst van 14.30u tot 16.30u / 17.00u.


Komt u een keer kennis maken om te kijken of het wat voor u is?


Samen is veel leuker dan alleen!


Cliënten WilgaerdenLeekerweideGroep

Elke cliënt van WilgaerdenLeekerweideGroep is uniek! De één reageert direct enthousiast en de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De één houd van gezelligheid, de ander is liever op zichzelf of gaat het liefste erop uit. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt en per woning. De één is volledig zelfredzaam, terwijl de andere ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Wat onze cliënten wel allemaal fijn vinden is persoonlijke aandacht en die aandacht kan jij als vrijwilliger geven aan onze cliënten.


Over VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep. We bieden veel mogelijkheden aan voor vrijwilligerswerk binnen zorg en welzijn: persoonlijke ondersteuning of vriendschap, op een woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding. Wij geloven in vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven. Een uurtje in de week of eens per maand? Samen kijken we naar wat jij te bieden hebt, wat onze cliënten nodig hebben en maken we een mooie match.


Wij bieden

- Attentie jubileum

- Kerstpakket

- Reiskostenvergoeding

- Personeelsvoordeelwinkel

- Verklaring omtrent gedrag

- Vrijwilligersfeest

- Workshops, cursussen, E-Learning modules

 

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Anreise

Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit

Über WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Bemerkungen