Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, ...

WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie

Luisteren in je leunstoel

Organisationsrolle · 1 Std./Woche
Bavohof 1, 1645 VP Ursem, Netherlands
Soziale KontaktePolizeiarbeitLesen und Schreiben
WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
| 2 Flecken links.
Aktie Gelegenheit
WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht
#50450
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Wilgaerden-woonlocatie-De-Rustenburcht/Moglichkeiten/Luisteren-in-je-leunstoel/50450, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Houdt u van lezen en voorlezen? Lees dan snel verder.

Detaillierte Beschreibung

Voor de bewoners zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om voor te lezen voor een kleine groep bewoners in de huiskamer.


Onder het genot van een kopje koffie wordt er door deze vrijwilliger het gesprek gestart en ondersteund. Op dit moment bestaat de groep uit 3 voorlezers die om de beurt op woensdag vanaf 10:30 uur voorlezen. Van te voren wordt er een rooster gemaakt.


Makkelijk, duidelijk praten, iemand die mooie gesprekken op gang kan brengen en met plezier voorleest is hier belangrijk bij.


Kom jij kennis maken met de bewoners en lees jij een stuk voor uit de krant of een boek?


Neem dan contact met ons op.

De bewoners kijken al uit naar jouw bezoek!


Samen is veel leuker dan alleen!


Cliënten WilgaerdenLeekerweideGroep

Elke cliënt van WilgaerdenLeekerweideGroep is uniek! De één reageert direct enthousiast en de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De één houd van gezelligheid, de ander is liever op zichzelf of gaat het liefste erop uit. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt en per woning. De één is volledig zelfredzaam, terwijl de andere ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Wat onze cliënten wel allemaal fijn vinden is persoonlijke aandacht en die aandacht kan jij als vrijwilliger geven aan onze cliënten.


Over VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep. We bieden veel mogelijkheden aan voor vrijwilligerswerk binnen zorg en welzijn: persoonlijke ondersteuning of vriendschap, op een woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding. Wij geloven in vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven. Een uurtje in de week of eens per maand? Samen kijken we naar wat jij te bieden hebt, wat onze cliënten nodig hebben en maken we een mooie match.


Wij bieden

- Attentie jubileum

- Kerstpakket

- Reiskostenvergoeding

- Personeelsvoordeelwinkel

- Verklaring omtrent gedrag

- Vrijwilligersfeest

- Workshops, cursussen, E-Learning modules

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Anreise

| 2 Flecken links.
Aktie Gelegenheit

Über WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Bemerkungen