Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, ...

WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
Teilen Sie

Kom jij ons helpen met de middagmaaltijd?

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Bavohof 1, 1645 VP Ursem, Netherlands
VerpflegungStewardingSoziale Kontakte
WohlbefindenÄltere PersonenPersonen mit Behinderungen
1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht
#53031
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Wilgaerden-woonlocatie-De-Rustenburcht/Moglichkeiten/Kom-jij-ons-helpen-met-de-middagmaaltijd/53031, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Kom jij ons helpen met de middagmaaltijd?

Detaillierte Beschreibung

Voor onze locatie De Rustenburcht zijn wij op zoek naar een lieve huiskamer vrijwilliger (of meerdere vrijwilligers) die begeleiding wil bieden bij de middagmaaltijd.


De huiskamer van de Rustenburcht is een ruimte waar overdag 9 cliënten verblijven. Ze eten hier en er worden overdag activiteiten gedaan. Er staat 1 medewerker op de huiskamer. Nu is er bij de middagmaaltijd extra hulp nodig met het uitdelen van de maaltijd en er worden 2 cliënten geholpen bij het eten. Deze groep is bekend met dementie.


De dagen waarop extra ondersteuning door de vrijwilliger wordt gevraagd zijn op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.


Vanaf 12 juli 2022 komen hier de maandag en dinsdag nog bij. De tijden zijn van 11.45u tot circa 13.30u. Er kunnen zich meerdere vrijwilligers aanmelden zodat er een rooster opgesteld kan worden.


Kom jij ons helpen met het serveren van heerlijke middagmaaltijden voor onze bewoners? Samen is toch veel leuker dan alleen?


Cliënten WilgaerdenLeekerweideGroep

Elke cliënt van WilgaerdenLeekerweideGroep is uniek! De één reageert direct enthousiast en de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De één houd van gezelligheid, de ander is liever op zichzelf of gaat het liefste erop uit. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt en per woning. De één is volledig zelfredzaam, terwijl de andere ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Wat onze cliënten wel allemaal fijn vinden is persoonlijke aandacht en die aandacht kan jij als vrijwilliger geven aan onze cliënten.


Over VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep. We bieden veel mogelijkheden aan voor vrijwilligerswerk binnen zorg en welzijn: persoonlijke ondersteuning of vriendschap, op een woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding. Wij geloven in vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven. Een uurtje in de week of eens per maand? Samen kijken we naar wat jij te bieden hebt, wat onze cliënten nodig hebben en maken we een mooie match.


Wij bieden

- Attentie jubileum

- Kerstpakket

- Reiskostenvergoeding

- Personeelsvoordeelwinkel

- Verklaring omtrent gedrag

- Vrijwilligersfeest

- Workshops, cursussen, E-Learning modules

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

Anreise

1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit

Über WilgaerdenLeekerweideGroep locatie De Rustenburcht

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Bemerkungen