Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Het Maatjesproject verbindt mensen en de maatschappij. We zetten ons op aanvraag in voor mensen met psychosociale, psychiatrische en lichamelijke beperkingen. Dat doen we samen met onze vrijwilligers ...

WohlbefindenKinder und JugendlicheFlüchtlinge und Minderheiten
Teilen Sie

Lia (85), altijd actief geweest voor de PvdA, zoekt een gezellig praatmaatje.

Projektrolle (temporär) · 1-2 Std./Woche
Hilversum, Noord-Holland, Nederland
WohlbefindenKinder und JugendlicheFlüchtlinge und Minderheiten
Aktie Gelegenheit
Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek
#51619
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Stichting-Maatjesproject-Gooi-en-Vechtstreek/Moglichkeiten/Lia-85-altijd-actief-geweest-voor-de-PvdA-zoekt-een-gezellig-praatmaatje/51619, um beizutreten

Gesprächspartner

Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek .Stellen Sie dem Organisator eine Frage

Detaillierte Beschreibung

Lia is een heel vriendelijke dame, geboren in Weesp. Lia is afkomstig uit een echte PvdA-familie, zelf ook actief geweest binnen de fractie in Hilversum. Vroeger werkte ze in de boekhandel van De Arbeiderspers. Als alleenstaande moeder werd ze later zorgmedewerker en begeleidde na haar pensioen met veel plezier praat- en spelletjesgroepjes.

Ze heeft prima contact met haar kinderen, toch is ze een groot deel van de week alleen. Haar vriendinnen zijn overleden.

Ze houdt van lezen, de natuur, muziek en uiteraard de politiek. Ze praat gemakkelijk en graag. Samen een wandelingetje maken wordt ook gewaardeerd.


Heb je nog vragen of wil je Lia leren kennen, neem dan contact op trajectbegeleider Henrieke Abrahamse

Anreise

Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Hilversum > Hilversum Möglichkeiten > Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek > Lia (85), altijd actief geweest voor de PvdA, zoekt een gezellig praatmaatje.

Über Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek

Het Maatjesproject verbindt mensen en de maatschappij. We zetten ons op aanvraag in voor mensen met psychosociale, psychiatrische en lichamelijke beperkingen. Dat doen we samen met onze vrijwilligers. We nemen iedereen serieus en kijken naar wat mensen wél kunnen. Onze opdracht is om mensen te activeren inhoud en vorm te geven aan hun bestaan. Zodat ze mee doen aan de samenleving en niet wegzinken in eenzaamheid en een isolement. We zijn er en steken onze hand uit; persoonlijk, dichtbij en laagdrempelig.

Bemerkungen