Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

De Bemiddelingskamer helpt!
Stichting De Bemiddelingskamer is gespecialiseerd in het helpen oplossen van burenconflicten. Wij beschikken over een netwerk van goed opgeleide en ervaren bemiddelaars ...

Gemeinschaft und FamilieWohlbefindenBildung
Teilen Sie

Bemiddelaar bij Burenruzies

Organisationsrolle · 3 Std./Woche
Opmeer, Noord-Holland, Nederland
HilfeUnterstützungsarbeitBegleiten vonNiederländischBeratung & MentoringSoziale KontakteAusbildungPflegearbeit
Gemeinschaft und FamilieWohlbefinden
Aktie Gelegenheit
Stichting De Bemiddelingskamer
#57358
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Stichting-De-Bemiddelingskamer/Moglichkeiten/Bemiddelaar-bij-Burenruzies/57358, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Bemiddelen bij Burenruzies, iets voor jou?

Detaillierte Beschreibung

Bemiddelen bij burenconflicten in Koggenland, Opmeer, Heerhugowaard en Alkmaar?

Niemand zit op ruzie te wachten, al helemaal niet met de buren. Maar hoe spreek je elkaar aan? Hoe kom je tot concrete afspraken? En hoe zorg je ervoor dat iedereen weer kan genieten van zijn of haar leefomgeving.


Als buren hier onderling niet uit komen, kan hiervoor gratis buurtbemiddeling worden ingeschakeld. Voor deze bemiddelingen worden vrijwillige buurtbemiddelaars ingezet.

 

Functieomschrijving:

Buurtbemiddelaars zijn getraind om tussen buren te bemiddelen bij een conflict. Zij luisteren naar het verhaal van beide buren, zijn neutraal, geven geen oordeel en kunnen omgaan met emoties en weerstand. Door buren met elkaar in gesprek te brengen en begrip te creëren voor elkaars standpunt, ontstaat er ruimte om samen op zoek te gaan naar duurzame oplossingen. 


Het is belangrijk dat je geïnteresseerd bent in de medemens, communicatievaardigheden bezit, onpartijdig in een conflict kunt blijven, onbevooroordeeld kunt luisteren, kunt doorvragen en kunt samenvatten. 

 

Je bent gedurende 1,5 tot 2 jaar beschikbaar en je neemt deel aan de jaarlijkse verdiepingstrainingen en intervisiebijeenkomsten.

Je bent flexibel inzetbaar en beschikt over eigen vervoer.


Wij bieden:

Wij bieden een enthousiast team van bemiddelaars in een professionele werksfeer, een gratis basistraining van 3 dagen, jaarlijkse verdiepingstrainingen, intervisiebijeenkomsten en tegemoetkoming in de onkosten. 

 

Belangstelling?

Heb je belangstelling, ben je inwoner van de gemeenten Opmeer of Koggenland? Reageer dan via deze site.

Was Freiwillige brauchen

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

💸 Kostenerstattung

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Stichting De Bemiddelingskamer

De Bemiddelingskamer helpt!
Stichting De Bemiddelingskamer is gespecialiseerd in het helpen oplossen van burenconflicten. Wij beschikken over een netwerk van goed opgeleide en ervaren bemiddelaars. Onze bemiddelaars luisteren naar het verhaal van beide buren. Ze geven geen oordeel en zijn neutraal.

Bemerkungen