Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

We staan voor het terugdringen van kansenongelijkheid en zorgen ervoor dat ook kinderen met een bijzondere thuissituatie kans hebben op succes op school en in het leven.

School 's cool Twente zoekt ...

BildungKinder und JugendlicheSoziale Gerechtigkeit
Teilen Sie

(Thuis)mentor! Maak het verschil!

Aufgabe · 1-2 Std.
Enschede, Overijssel, Nederland
Beratung & MentoringLehreJugendarbeit
BildungKinder und JugendlicheSoziale Gerechtigkeit
Aktie Gelegenheit
School's Cool Twente
#58888
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Schools-Cool-Twente/Moglichkeiten/Maak-het-verschil-en-word-vrijwilliger-thuismentor/58888, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

We geloven in gelijke kansen voor alle jongeren. Iedereen heeft recht op een succesvolle schoolcarrière en kunnen jouw hulp goed gebruiken! Meld je aan!

Detaillierte Beschreibung

We zijn op zoek naar vrijwillige (thuis)mentoren. Als mentor van School 's Cool begeleid je een jongere 1 keer per week bij uitdagingen op school.


Je ondersteunt bij leren, plannen en organiseren van huiswerk. Je hebt oog voor de sociale ontwikkeling van de jongere en kunt je in zijn/haar leefwereld verplaatsen.

Je geeft vooral positieve aandacht en motiveert en bevordert het zelfvertrouwen van de jongere.


Voorafgaand aan het mentorschap heb je een kennismakingsgesprek met de coördinator en zal zij een leuke match voor jou maken!

Ook krijg je een training waar je alles leert rondom het begeleiden van de jongere en zal er om de 6 weken een intervisiebijeenkomst worden georganiseerd. Je zult ongeveer een jaar mentor zijn van deze jongere. De verplichte VOG wordt door ons betaald.


Dus:

  • Ben jij enthousiast, geduldig en flexibel?
  • Heb jij een goede portie humor?
  • Wil jij het verschil maken in het leven van een jongere, die de steun nodig heeft?


Meld je dan aan via de aanmeldknop bovenaan de pagina!


Wil je graag meer informatie, laat het mij weten!

We kunnen altijd een gesprek plannen.

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über School's Cool Twente

We staan voor het terugdringen van kansenongelijkheid en zorgen ervoor dat ook kinderen met een bijzondere thuissituatie kans hebben op succes op school en in het leven.

School 's cool Twente zoekt vrijwillige thuismentoren, die gedurende een jaar bij het kind/de jongere thuis komen. De thuismentor is er als steunfiguur primair voor het kind. Een thuismentor gaat elke week een uurtje langs bij het kind/de jongere en helpt hem/haar met schoolzaken. De thuismentor helpt huiswerk plannen en woordjes leren. Samen oefenen jullie om beter vragen te kunnen stellen op school en de thuismentor helpt bij het bewaken van de vrije tijd rond alle (nieuwe) schoolzaken.

Bemerkungen