Skip Navigation
Skip Sidebar

Über

Bij Puur Smaeck bieden wij al 14 jaar dagbesteding aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking in de leeftijd van 15 tot ong 55 jaar. De dagbestedingsmedewerkers hebben uiteenlopende ...

Personen mit BehinderungenWohlbefinden
Gute Gesundheit und Wohlbefinden
Teilen Sie

gezellige taxichauffeur voor een hele leuke doelgroep :-)

Aufgabe · 2-4 Std.
Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Begleiten vonNiederländischTreuhandschaftSoziale Kontakte
Personen mit BehinderungenWohlbefinden
Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Dagbesteding/ Restaurant Puur Smaeck
#59620
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Restaurant-Puur-Smaeck/Moglichkeiten/gezellige-taxichauffeur-voor-een-hele-leuke-doelgroep--/59620, um beizutreten

Gesprächspartner

Zusammenfassung

Wilt u een aantal gezellige mensen met een verstandelijke beperking van huis naar hun dagbesteding brengen? U rijdt met onze eigen taxi bus. Heen en terug.

Detaillierte Beschreibung

Bij Puur Smaeck bieden wij al 14 jaar dagbesteding aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking in de leeftijd van 15 tot ong 55 jaar. De dagbestedingsmedewerkers hebben uiteenlopende toekomstperspectieven.


De medewerkers zijn onvoldoende in staat om op eigen initiatief hun weg te vinden / zelfstandig te functioneren. Het volgen van dagbesteding brengt activiteit, plezier en positieve ervaringen en dus een nuttige en actieve invulling van de dag. Tevens stimuleert de aanwezigheid van gespecialiseerde begeleiding hen juist om bepaalde vaardigheden verder te ontwikkelen en positieve ervaringen op diverse levensgebieden op te doen.

De medewerkers verrichten alle taken / werkzaamheden die de horeca met zich meebrengt. Zij krijgen zorg op maat en werken, samen met de begeleiding, aan persoonlijke ontwikkelingsdoelen.


Omdat niet alle medewerkers verkeersveilig zijn, hebben wij enkele jaren geleden een eigen taxibus aangeschaft. Deze wordt gereden door een team van 3 vrijwillige chauffeurs. En nu zijn wij op zoek naar een 4e teamlid. wie weet bent u hier zeer geschikt voor.


Het gaat om 1 dag in de week en af en toe het opvangen/ invallen wanneer 1 vd chauffeurs niet kan.


in de ochtend brengen om 9:30, ophalen om 16:15u.


Lijkt het u gezellig om deze fantastische mensen op weg te helpen naar hun werkdag?

Was Freiwillige brauchen😇 Offenlegungs- und Sperrdienst

🗣️ Muttersprachliche Fähigkeiten

Was wir den Freiwilligen zur Verfügung stellen werden

🤝 Zusätzliche Unterstützung

Anreise

Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Hilversum > Hilversum Möglichkeiten > Dagbesteding/ Restaurant Puur Smaeck > gezellige taxichauffeur voor een hele leuke doelgroep :-)

Über Dagbesteding/ Restaurant Puur Smaeck

Bij Puur Smaeck bieden wij al 14 jaar dagbesteding aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking in de leeftijd van 15 tot ong 55 jaar. De dagbestedingsmedewerkers hebben uiteenlopende toekomstperspectieven. De medewerkers zijn onvoldoende in staat om op eigen initiatief hun weg te vinden / zelfstandig te functioneren. Het volgen van dagbesteding brengt activiteit, plezier en positieve ervaringen en dus een nuttige en actieve invulling van de dag. Tevens stimuleert de aanwezigheid van gespecialiseerde begeleiding hen juist om bepaalde vaardigheden verder te ontwikkelen en positieve ervaringen op diverse levensgebieden op te doen. De medewerkers verrichten alle taken / werkzaamheden die de horeca met zich meebrengt. Zij krijgen zorg op maat en werken, samen met de begeleiding, aan persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Omdat niet alle medewerkers verkeersveilig zijn, hebben wij enkele jaren geleden een eigen taxibus aangeschaft. Deze wordt gereden door vrijwillige chauffeurs. En wie weet ben jij hier ook zeer geschikt voor.

Lijkt het jou gezellig om deze fantastische mensen op weg te helpen naar hun werkdag?

Bemerkungen