Skip Navigation

Leuke dame uit Zwaagdijk is op zoek naar leeftijdsgenoot!

Organisationsrolle · 0-4 Std./Woche
Zwaagdijk-Oost, Noord-Holland, Nederland
PolizeiarbeitFreundschaftlichPflegearbeitSoziale KontakteHandwerkKreative
Gemeinschaft und FamilieWohlbefindenÄltere Personen
Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
#58977
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Leuke-dame-uit-Zwaagdijk-is-op-zoek-naar-leeftijdsgenoot/58977, um beizutreten

Zusammenfassung

Ze is 65 jaar en zou graag een creatieve invulling van haar week te hebben. Iets maken of het doen van een spelletje, even naar een markt of wat anders leuks.

Detaillierte Beschreibung

Mevrouw woont samen met haar partner en haar kat.

Ze is leuk omdat ze best een brede interesse heeft. Creatief, spelletjes, natuur, rommelmarkt en ze vindt het ook leuk om naar de Intratuin of het Keetje te gaan. Maar ook een kopje koffie met een gezellig gesprek zou al fijn zijn.

Ze wil gewoon meer onder de mensen en wat doen.


Ze is erg gezellig, praat gemakkelijk, heeft veel meegemaakt en kan daardoor ook veel vertellen. Ze is trouw en ze staat voor anderen klaar. Mevrouw zorgt voor een buurvrouw van 81 door af en toe daar op bezoek te gaan en haar te helpen. Mevrouw heeft een kunstheup en kunstknieën vandaar ook buiten de rollator. Binnen loopt ze zonder hulpmiddel.


Mevrouw heeft twee zonen en twee kleinkinderen maar iedereen woont heel ver weg en daarom ziet zij hun weinig.


Haar voorkeur gaat uit naar een dame van haar lieftijd, die één keer in de één a twee weken af wil spreken om één van de bovengenoemde activiteiten uit te voeren.

Lijkt het jou gezellig om mevrouw te ontmoeten en op pad met haar te gaan? Laat het snel weten!


Anreise

Der Veranstalter hat diese Gelegenheit als ausgefüllt gekennzeichnet. Die Bewerbungen sind geschlossen. Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Zwaagdijk-Oost > Zwaagdijk-Oost Möglichkeiten > Hulp Dichtbij > Leuke dame uit Zwaagdijk is op zoek naar leeftijdsgenoot!

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen