Skip Navigation

Kun jij een beetje lekker koken?

Organisationsrolle · 1-2 Std./Woche
Enkhuizen, Noord-Holland, Nederland
VerpflegungSoziale KontaktePflegearbeitHilfe
WohlbefindenKinder und Jugendliche
Aktie Gelegenheit
#57180
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Kun-jij-een-beetje-lekker-koken/57180, um beizutreten

Zusammenfassung

Alleenstaande vader zoekt hulp voor zijn 3 kinderen

Detaillierte Beschreibung

Deze vader heeft dringend hulp nodig. Door omstandigheden heeft hij met de kinderen moeten verhuizen van Medemblik naar Enkhuizen. Vader werkt 4 dagen in de week en hij kan met moeite alle ballen hoog houden. Het huis ziet er keurig uit maar hij is pas om half 6 thuis om te gaan koken voor de kinderen. De jongste van 9 komt dan thuis van de naschoolse opvang. En de iets oudere kinderen zijn al thuis.

Het liefste zou hij dan aan de keukentafel gaan zitten en ze willen helpen met hun huiswerk. Daarom zoekt dit gezin een vrijwilliger of meerdere vrijwilligers die kunnen helpen met een maaltijd op tafel te zetten zodat hij weer wat meer tijd voor zijn kinderen heeft. Natuurlijk mag je zelf ook mee eten als je dat wilt. Op Woensdag is vader vrij dus het gaat om de andere dagen in de week. Meerdere vrijwilligers is natuurlijk ook prima!


Wil jij dit gezin helpen?

Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

Anreise

Aktie Gelegenheit

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen