Skip Navigation

Kom jij mevrouw gezellig bezoeken?

Organisationsrolle · 1-3 Std./Woche
Medemblik, Noord-Holland, Nederland
PolizeiarbeitPflegearbeitFreundschaftlichHilfeUnterstützungsarbeitBegleiten vonSoziale Kontakte
Gemeinschaft und FamilieWohlbefindenÄltere Personen
Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit
#57944
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Kom-jij-mevrouw-gezellig-bezoeken/57944, um beizutreten

Zusammenfassung

Samen wat rommelen in de tuin, naar het stadje, of gewoon een gezellig praatje met een kopje koffie.

Detaillierte Beschreibung

Ze is 75 jaar, woont in Medemblik en ze zou het heerlijk vinden om af en toe samen naar buiten te gaan. Ze komt nu niet vaak buiten, dit komt omdat ze ondersteuning nodig heeft bij het lopen.

Maar niet alleen samen naar buiten gaan, ze ontvangt je ook graag voor een kopje koffie of thee en het lijkt haar ook heerlijk om eens samen in de tuin te rommelen. Iemand die bij haar langs komt en waar ze wat leuke dingen mee kan doen. Alleen is ook maar zo alleen en daarom lijkt wat aanspraak en gezelligheid haar een goed idee.


Over mevrouw kan ik veel vertellen. Ten eerste is ze erg aardig en spontaan. Ze weet wel wat zij wil en zij kan zichzelf goed uiten. Ze heeft al veel mee moeten maken. Door meerdere TIA's en een hersenbloeding, is haar lichaam deels verlamd. Haar zicht is weg uit één oog en haar arm kan zij niet meer bewegen. Door veel oefenen en hard werken, kan zij haar been heel minimaal weer bewegen. En hier wil zij dan ook gebruik van maken. Ze zou graag samen aan de wandel gaan. Misschien kun je haar zelfs een keer mee nemen het stadje in. Een stevige arm geeft haar wat stabiliteit en vertrouwen waardoor zij kleine stukjes kan wandelen.


Ze is een gezellige prater en ze is graag op de hoogte van wat er allemaal op de wereld gebeurd. Ze wil graag weten wat er speelt en zij praat hier dan ook het liefst over. Ze houdt van museums maar ze houd er ook van om eens een frisse neus te halen in het park. Het lijkt haar gewoon heel erg fijn om wat anders aan te horen dan alleen maar ziekte en zeer. Wat gezelligheid en positieve gesprekken zullen haar helemaal goed doen!


Mevrouw is beschikbaar in de middag op de maandag, dinsdag, woensdag en in het weekend.


Deze vacature is in samenwerking met gemeente Medemblik

Anreise

Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.
Aktie Gelegenheit

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen