Skip Navigation

Kom jij gezellig langs bij mevrouw in Scharwoude?

Organisationsrolle · Flexible Arbeitszeiten
Scharwoude, Noord-Holland, Nederland
FreundschaftlichPflegearbeitHilfeUnterstützungsarbeitBegleiten vonSoziale Kontakte
Gemeinschaft und FamilieÄltere PersonenWohlbefinden
Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
#59404
Scannen Sie mich oder besuchen Sie de.volunteer.deedmob.com/o/Hulp-Dichtbij/p2p-Moglichkeiten/Kom-jij-gezellig-langs-bij-mevrouw-in-Scharwoude/59404, um beizutreten

Zusammenfassung

Ze is 58 jaar en het lijkt haar leuk als je haar regelmatig komt bezoeken. Voor een kopje koffie, spelletje en een leuk gesprek.

Detaillierte Beschreibung

Deze lieve mevrouw heeft wat gezelligheid en positieve energie nodig!

Ze is enthousiast, vrolijk en speelt graag een spelletje. Mevrouw is ook erg creatief. Zo is ze nu bezig met het maken van kerststukjes. Ze kan eerst een beetje afwachtend zijn maar dat zal snel veranderen zodra ze je een keertje heeft gezien en een klik voelt.


Mevrouw heeft het niet makkelijk gehad en ze wordt veel gesteund door haar dochters. Zij hebben deze aanvraag ook gedaan. Want hun doen al erg veel voor en met hun moeder, met alle liefde. Maar ook zij kunnen niet altijd alles alleen dragen. Vandaar dat de uitkomst van een vrijwilliger een goede stap zal zijn.


Vorig jaar heeft mevrouw een herseninfarct gehad en daardoor is haar reactievermogen wat vertraagd. Verder hoort zij weinig tot niet aan één oor maar in een gesprek zul je hier niet zoveel van merken, zolang je duidelijk spreekt.

Soms voelt ze zich eenzaam en wat negatief.

Juist om deze redenen is een vrijwilliger van belang. Een regelmatige komst van iemand waarmee zij een goede band kan creëren zal haar goed doen. Iemand die humor heeft en een lach op mevrouw haar gezicht kan toveren en haar af en toe wil ondersteunen met kleine huishoudelijke taken als een afwasje.

Vooral praten over positieve dingen en leuke onderwerpen zal fijn zijn voor haar.

Anreise

Dieser Gelegenheit zur Freiwilligenarbeit ist abgelaufen Weitere Möglichkeiten für Freiwilligenarbeit finden Sie hier.1 Punkt links.
Aktie Gelegenheit
Freiwilligenarbeit in Scharwoude > Scharwoude Möglichkeiten > Hulp Dichtbij > Kom jij gezellig langs bij mevrouw in Scharwoude?

Über Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij is de plek waar particuliere hulpvragers hulp kunnen vragen van een vrijwilliger én waar vrijwilligers hun diensten kunnen aanbieden aan hulpvragers.

Via de website zie je een actueel overzicht van vragen én aanbieders.

Bemerkungen